Etsitkö peliseuraa?

Me Open Padelilla ylläpidämme kaiken tasoisille pelaajille erilaisia peliryhmiä WhatsApp:n puolella kaikille tutussa applikaatiossa. Peliryhmien tarkoituksena on auttaa pelaajia löytämään itselleen uusia pelikavereita ja saada erilaista haastetta viikoittaisiin padelpeleihin. Tavoitteena on luoda eri tasoisille pelaajille yhteisö, jossa kaikille on tervetullut olo.

Täyttämällä alta löytyvän lomakkeen sijoitamme sinut mielestämme oikeaan peliryhmään!

Tutustuthan tarkasti peliryhmiemme luokituksiin. Koko ryhmän toimivuuden sekä yleisen ilmapiirin kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että ryhmien sisällä pelitaso on tasapainossa, jotta kaikki kokevat voivansa mennä pelaamaan kenen kanssa tahansa. Suosittelemme myös ensisijaisesti lähtemään maltillisella tahdilla liikkeelle, sillä on huomattavasti helpompaa kehityksen myötä ponnahtaa ryhmien sisältä parempaan kuin toisinpäin!

Tasoryhmämme Yleinen

OP Beginner:
OP Beginner -peliryhmä on ensikertalaisille suunnattu ryhmä, jossa otetaan ensimmäisiä askeleita uuden harrastuksen parissa ja etsitään uusia pelikavereita.

OP Novice:
OP Novice -peliryhmään sijoitetaan jo hieman padelkokemusta omaavat, mutta uuden harrastuksen alussa olevat pelaajat. Aikaisempaa mailapelikokemusta omaavat sopivat ryhmään myös hyvin.

OP Active:
OP Active -peliryhmä on harrastelijatason ryhmä, jossa pelaajat harrastavat padelia säännöllisesti noin kerran viikossa. Pelaajat osaavat perusasioita lajista sekä hieman jo taktistakin osaamista on kertynyt matkan varrelta. Vahvan tennistaustan omaavat aloittelijat sijoitetaan tänne.

OP Active+:
OP Active+ -peliryhmä on aktiivipelaajille suunnattu ryhmä, jossa pelaajat pelaavat padelia pari kertaa viikossa jo hieman tavoitteellisestikin. Viehätys lajiin on sen verran suuri, että henkilökohtaisella tasolla kehittyminenkin on mielessä.

OP Pro:
OP Pro -peliryhmä on useamman kerran viikossa pelaaville pelaajille suunnattu ryhmä, jossa pelaajilla on tulevaisuudessa tavoitteena kilpailla erilaisissa Padelliiton alaisissa kilpailuissa D- ja C-luokissa.

OP Pro+:
OP Pro+ -peliryhmä on useamman kerran viikossa pelaaville pelaajille suunnattu  tavoitteellinen ryhmä. Ryhmän pelaajat pelien lisäksi treenaavat padelia tavoitteellisesti ja ryhmän pelaajilla on kokemusta kilpailuista erilaisissa Padelliiton alaisissa kilpailuissa (D- ja C-luokissa). Pro+ -ryhmään on myös mahdollista päästä try-out-ottelun kautta, joka sovitaan erikseen WhatsApp -ryhmien hallinnoijan kanssa.

OP Elite:
OP Elite on Open Padelin kaupunkikohtainen kilparyhmä.

Tasoryhmämme Naiset

OP Beginner Naiset:
OP Beginner Naiset -peliryhmä on ensikertalaisille suunnattu ryhmässä, jossa haetaan ensimmäisiä askeleita uuden harrastuksen parissa.

OP Novice Naiset:
OP Novice Naiset -peliryhmään sijoitetaan jo hieman padelkokemusta omaavat, mutta uuden harrastuksen alussa olevat pelaajat. Aikaisempaa mailapelikokemusta omaavat sopivat ryhmään myös hyvin.

OP Active Naiset:
OP Active Naiset -peliryhmä on harrastelijatason ryhmä, jossa pelaajat harrastavat padelia aktiivisesti. Pelaajat osaavat perusasioita lajista sekä hieman jo taktistakin osaamista on kertynyt matkan varrelta. Vahvan tennistaustan omaavat aloittelijat sijoitetaan tänne.

OP Active+ Naiset:
OP Active+ Naiset -peliryhmä on aktiivipelaajille suunnattu ryhmä, jossa pelaajat pelaavat padelia pari kertaa viikossa jo hieman tavoitteellisestikin. Viehätys lajiin on sen verran suuri, että henkilökohtaisella tasolla kehittyminenkin on mielessä.

Yhteystiedot / Peliryhmien ylläpitäjät:

Mikko Murtomäki [email protected] / +358 44 746541