Etsitkö peliseuraa? Liity peliryhmiimme!

OPEN PADEL - VANTAA - HELSINKI - ESPOO - SALO - JÄRVENPÄÄ

Pelikavereiden löytäminen voi olla haastavaa - meillä on sinulle ratkaisu!

täytä lomake LIITTYÄKSESI PELIRYHMIIMME

"*" näyttää pakolliset kentät

Klubitapahtumat - Haluan, että minut lisätään WhatsApp-ryhmään, jossa mainostetaan klubitapahtumia!
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miten peliryhmät toimivat?

Ylläpidämme kaiken tasoisille pelaajille erilaisia padel-peliryhmiä. Ryhmät toimivat WhatsApp:ssa ja niissä on helppo kysellä peliseuraa Open Padel -klubeille tai liittyä toisen jo ehdottamaan matsiin! Millä tahansa klubeistamme tykkäätkään eniten pelata niin meillä on sinulle sopiva peliryhmä!

Peliryhmien tarkoituksena on auttaa pelaajia löytämään itselleen uusia pelikavereita ja saada erilaista haastetta viikoittaisiin padelpeleihin. Tavoitteenamme on luoda eri tasoisille pelaajille yhteisö, jossa kaikille on tervetullut olo.

Miten liityn minulle sopivaan peliryhmään?

Täyttämällä alta löytyvän lomakkeen sijoitamme sinut Court22:sen määrittelemään, tasoasi vastaavaan peliryhmään, jonka sisällä pelaamalla ja ilmoittamalla säännöllisesti otteluittesi tuloksia voit nousta parempiin peliryhmiin!

Tutustuthan tarkasti Open Padelin Court22 -rating taulukkoon sekä tarkistathan oman Court22 -ratingin varausjärjestelmästä. Koko ryhmän toimivuuden sekä yleisen ilmapiirin kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että ryhmien sisällä pelitaso on tasapainossa, jotta kaikki kokevat voivansa mennä pelaamaan kenen kanssa tahansa.

Onko Court22 -luokituksesi mielestäsi väärä?

Ei huolta – meillä on mahdollisuus päivittää luokituksesi!

Yhteystiedot / Peliryhmien ylläpitäjät:
Mikko Murtomäki
[email protected]
+358 44 746 5411

Open Padelin peliryhmätasot Court22-taitotason mukaan:

Aloittelijat

Tähän ryhmään voi liittyä kaikki pelaajat, jotka vasta aloittelevat mailapeliharrastusta ja aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Oletko ehkä pallotellut satunnaisesti kavereiden kanssa ja nyt laji kiehtoo entistä enemmän? Vai onko koko laji täysin uusi, mutta mielenkiinto on herännyt? Mahtavaa, tervetuloa lajin pariin! Tästä ryhmästä on hyvä aloittaa 😊

NAISET 1-2

Toisinaan uusi laji jännittää ja on kiva päästä tutustumaan lajiin rauhassa ja turvallisesti. Tämä ryhmä on siihen täydellinen. Tässä porukassa ei haittaa vaikka maila ei pysy kädessä ja pallot menee minne sattuu, jos siihen osuu. Sekään ei haittaa! Suunta on vain ylöspäin ja kehittyminen on taattua 😊

YLEINEN 3

Nyt maila pysyy jo kädessä ja ymmärrät mistä lajissa on kyse? Olet kenties pelannut mailapelejä ja idea on tuttu vaikka padelista ei niin paljon vielä ole kokemusta? Olet pelannut jo useamman kerran ja pallot pysyy jonkin verran hallussa? Ehkä sinulla on alkeiskurssi jo takana ja rakkaus lajiin on vienyt mennessään? Mahtavaa, tämä ryhmä on täydellinen juuri sinulle!

NAISET 3

Nyt maila pysyy jo kädessä ja ymmärrät mistä lajissa on kyse? Olet kenties pelannut mailapelejä ja idea on tuttu vaikka padelista ei niin paljon vielä ole kokemusta? Olet pelannut jo useamman kerran ja pallot pysyy jonkin verran hallussa? Ehkä sinulla on alkeiskurssi jo takana ja rakkaus lajiin on vienyt mennessään? Mahtavaa, tämä ryhmä on täydellinen juuri sinulle!

YLEINEN 4

Nyt takana on jo yli vuoden kokemus lajista ja aiemman tason pelit alkavat tuntua lämmittelyltä? Olet ehkä jo miesten E-luokan kisoissa käynyt ja kehittyminen on suunnitelmissa? Tämän ryhmän tasolla jalat liikkuu jo vauhdilla ja osaat liikkua verkolle sekä juokset nappaamaan takakentän lobbyt. Ymmärrät pelin ideasta ja sinulla on silmää mihin palloa kannattaa lyödä. Vamos! Tästä se lähtee!

NAISET 4

Nyt takana on jo yli vuoden kokemus lajista ja aiemman tason pelit alkavat tuntua lämmittelyltä? Olet ehkä jo naisten E- tai D-luokan kisoissa käynyt ja kehittyminen on suunnitelmissa? Tämän ryhmän tasolla jalat liikkuu jo vauhdilla ja osaat liikkua verkolle sekä juokset nappaamaan takakentän lobbyt. Ymmärrät pelin ideasta ja sinulla on silmää mihin palloa kannattaa lyödä. Vamos! Tästä se lähtee!

YLEINEN 5

Tällä tasolla peruslyönnit ja tekniikka on hallussa. Pysyt nopea tempoisemmassa pelissä mukana ja osaat lukea pelitilanteita askeleen tai kaksi eteenpäin. Käyt ehkä myös valmennuksissa ja voisit osallistua miesten D-luokan kisoihin.


NAISET 5

Tällä tasolla peruslyönnit ja tekniikka on hallussa. Pysyt nopea tempoisemmassa pelissä mukana ja osaat lukea pelitilanteita askeleen tai kaksi eteenpäin. Käyt ehkä myös valmennuksissa ja voisit osallistua ja olet osallistunutkin naisten D-luokan kisoihin.


YLEINEN 6

Bandeja, vibora, smash, kick, stoppari tai bajada ei ole hepreaa vaan ihan arkipäivän sanastoa. Nämä lyönnit sujuu sinulta päivä päivältä helpommin ja pelissä on ideaa ja ajatusta mukana pelkän ”koitan vaan selvitä tästä pallosta”- ajattelun sijaan. Kansallisten kisojen varmaa D-tason pelaamista ja sinulla on sieltä myös kokemusta.

YLEINEN 7

Tällä tasolla osataan lyödä pallo varmasti ja tarkasti sinne minne halutaan, turhat virheet on alkanut karsiutumaan pois, pelivarmuus on kasvanut ja C-luokan kisat ovat tuttuja.

 

Tilaa PADEL-KIRJE ILMAISEKSI NIIN SAAT MAHTAVIA ETUJA, KUTSUJA TAPAHTUMIIN SEKÄ VOIT VOITTAA ARVONNOISTAMME PALKINTOJA

ANNA TIETOSI JA Tilaa Open PadelIN uutiskirje TÄYSIN ILMAISEKSI NIIN voit voittaa mahtavia padel-palkintoja arvonnoistamme SEKÄ SAAT PADELIIN LIITTYVIÄ ETUJA. SE EI SIDO SINUA MIHINKÄÄN!

Open Padel tietosuoja- ja rekisteriseloste

Nordic Padel Oy pitää todella hyvää huolta asiakkaidensa antamista tiedoista. Myös Open Padel sekä openpadel.fi on osa Nordic Padel Oy:ta.

Jotta asiakas pääsee käyttämään Nordic Padel Oy:n palveluita on hänen hyväksyttävä tässä tietosuojaselosteessa kuvatut tiedonkeruun sekä -käsittelyn keinot. Hyväksyminen varmistetaan ja kirjataan järjestelmiimme ylös tilauksen yhteydessä (sopimus), Nordic Padel Oy:n postituslistalle liittyessä tai vuoroa varatessa.

Nordic Padel Oy tallentaa ja säilyttää kolmenlaista tietoa: verkkopalveluiden käytöstä havaittavaa, käyttäjien itsensä antamaa sekä analytiikan avulla johdettavaa tietoa.

Käytämme tietoja seuraavasti:

• Asiakkuuden onnistumisen varmistamiseksi

• Turvallisen ja helppokäyttöisen palvelun toimittamiseen

• Tuotesuositusten ja markkinoinnin kehittämiseen

• Verkkokaupan ja asiakaspalvelun parantamiseen

Rekisterinpitäjänä toimii:

Nordic Padel Oy

Vuorimiehenkatu 12 E 28

00140 Helsinki

Y-tunnus: 2950899-1

Tarvittaessa voit kysyä lisää tietojen käsittelystä ja tietosuojasta asiakaspalvelustamme: [email protected]

Nordic Padel Oy säilyttää/kerää:

Käyttäjän itse antamat tiedot

Yhteystiedot: kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite

Maksutiedot, kuten laskutustiedot sekä maksuvälinetiedot

Sijaintitiedot palvelun lokalisointia varten (valuutat, toimitustavat)

Tuotearvostelut

Markkinointiviestiluvat

Toivelistan tuotteet

Tuotekohtaiset täydennysilmoitustilaukset

Palveluiden käytöstä havaitut tiedot

Toimitustiedot, kuten toimitusosoite ja valittu maksutapa

Ostoshistoria, kuten tilatut tuotteet, palautukset ja maksut

Verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot

Päätelaitteen tunnistetiedot

Verkkokauppasessiotapahtumat, kuten ostoskorilisäykset

Analytiikalla päätellyt tiedot

Selaus- ja ostotiedoista pääteltävät tuotesuositukset

Ostotiedoista päätellyt asiakasryhmittelyt ja kiinnostuksen kohteet

Saatamme hankkia tietoja luottopalveluiden tarjoajalta laskupalveluita varten. Voit hävittää itseesi liittyvät tunnistetiedot ottamalla yhteyttä Padel Helsingin/Padel Vantaan/Padeltarvike.fi:n asiakaspalveluun.

Nordic Padel Oy:n käyttämiin järjestelmiin on pääsy Nordic Padel Oy:n työntekijöillä, joilla on aina allekirjoitettu vaitiolovelvollisuus asiakkaiden tiedoista. Tämän lisäksi tiedot varastoidaan Tentacle Networks Oy:n servereille ja tiedot menevät mailchimp.com:n servereille, jotta pystymme takaamaan asiakkaille parhaan turvan.

Osa tiedoista luovutetaan myös maksupalveluiden tarjoajille (Paypal/Checkout/Klarna), jotta maksupalvelut onnistuvat.

Kullekin taholle lähetetään vain palvelun toteutumisen kannalta välttämättömin tieto. Tahoilla ei ole oikeutta käyttää tietoja mihinkään muuhun. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salattujen yhteyksien kautta.

Otamme huomioon lainsäädännön sekä EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset. Nordic Padel Oy:n yhteistyökumppaneilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa tai jakaa näitä eteenpäin.

Tietojen hallinnasta vastaa Nordic Padel Oy

Vuorimiehenkatu 12 E 28

00140 Helsinki

Y-tunnus: 2950899-1

Mihin tietojani käytetään?

Henkilötietoja käytetään:
• Tilausten käsittelyyn, toimitukseen, arkistointiin ja kirjanpitoon

• Nordic Padel Oy:n sisäisten toimintojen kehittämiseen

• Asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittämiseen

• Tilastointiin ja toiminnan johtamiseen

• Estämään väärinkäytökset

• Paremman ja henkilökohtaisemman sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen

• Relevantin sisällön kohdistamiseen

Tietojen turvaus:

Nordic Padel Oy:n asiakastiedot sijaitsevat Tentacle Networks Oy:n suojatuilla servereillä, joihin pääsy on rajoitettu. Tentacle Networks Oy:n järjestelmien tietoturva on erittäin korkealla tasolla ja suojattu tietomurtoja vastaan. Suurin riski on asiakkaan salasana. Älä koskaan luovuta salasanaasi ja tee siitä mahdollisimman haastava.

25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksia noudatetaan henkilötietojen käsittelyssä.

Epäaktiivisten asiakkaiden tietojen säilytyksen aika:

Asiakkaan tiedoista analytiikka säilytetään kuusi kuukautta ja markkinointitiedot aina.

Asiakas voi halutessaan tietää mitä tietoja hänestä Nordic Padel Oy:lla on hallussaan, jonka lisäksi voit pyytää meitä oikaisemaan sinua koskevia tietoja. Tietyin edellytyksin voit pyytää tietojesi käsittelyyn rajoituksia.

Oikaisupyynnöt tai muut asiakastietoihisi liittyvät pyynnöt tai kysymykset voit lähettää asiakaspalveluumme. Mikäli huomaat käsittelyssämme tai toiminnassamme puutteita, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle. Jos toiminnassamme on puutteita, on asia varmasti vahinko. Asiakkaan pyynnöstä korjaamme puutteet.

Voinko vaikuttaa tietoihini?

Pystyt päättämään, haluatko ottaa vastaan erilaisia markkinointiviestejä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] / tai painamalla kohdan ”älä vastaanota Nordic Padel Oy:ltä mainoksia”.

Evästeet ja muu seuranta Open Padel:n ja Padeltarvikkeen sivuilla: Nordic Padel Oy:n hallinnoimat nettisivut hyödyntävät evästeitä sekä vastaavia selainteknisiä toimintoja, kuten selaimen muistia. Nämä ovat Nordic Padel Oy:n nettisivujen luomia pieniä tiedostoja, joiden avulla pystymme keräämään verkkokaupan käyttäjistä analytiikkaa ja tarjoamaan paremmin toimivan verkkokaupan. Evästeitä käytetään mm. ostoskorin toiminnallisuuksiin ja käyttäjän tunnistamiseen. Oletusarvoisesti selaimesi evästeet säilyvät yhden kuukauden, ellet poista niitä erikseen. Evästeiden poistaminen onnistuu selaimesi asetuksista. Muista kuitenkin, että selaimeesi latautuu uudet evästeet, kun vierailet sivuillamme taas. Evästeiden ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista.

Evästeitä käytetään myös verkkokaupan sekä markkinoinnin personoinnin mahdollistamiseksi. Sivujemme selausta seuraa WordPress (WooCommerce). Tämän kautta pystymme mm. analysoimaan ja kehittämään verkkokauppamme toimintaa, kohdentamaan verkkosivustosisältöä sekä kohdentamaan mainossisältöä. Mainosten määrä esim. Facebook-näkymässäsi on vakio, eli mainoksia et joudu meidän takiamme katselemaan yhtään normaalia enempää. Nordic Padel Oy:lla oikeus muuttaa tätä tietosuojaselostetta Pyrimme parantamaan asiakaskokemusta, jouhevuutta, varausjärjestelmän toimivuutta, mainosten kohdentamista ja monia muita asiakkaille tärkeitä asioita. Lainsäädännön muutokset saattavat myös asettaa tarpeita muuttaa tai tarkentaa tämän selosteen osia.

Merkittävistä muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme erikseen.