Guillermo “The Lightning” Demianiuk – Tervetuloa Vantaalle!

Seuratoimintamme yksi suurimmista tavoitteista on tarjota mahdollisimman monelle laadukasta sekä helposti lähestyttävää valmennusta. Haluamme edistää lajiin tutustumista sekä tarjota mahdollisuuden kehittyä pelaajana korkealaatuisen valmennuksen kautta.

Meillä onkin suuri kunnia toivottaa tervetulleeksi Kaivokselaan argentiinalainen padelvalmentaja, lempinimeä “The Lightning” käyttävä, entinen maailmanlistan ykköspelaaja Guillermo Demianiuk! Guillermo tulee vetämään kymmenen päivän aikana kymmeniä yksityis- sekä ryhmäklinikoita takuuvarmalla laadulla.

Guillermo Demianiuk on pitkän linjan padelpelaaja, joka on pelaajauransa aikana pelannut mm. Fernando Belasteguínin parina sekä ollut World Padel Tour-listan ykköspelaaja.

Valmennuskokemusta Guillermolla on jo useamman vuoden ajalta ja hän on valmentanut viimeisimpien vuosien aikana useita maailmantähtiä, kuten Maxi Sánchezia, Alex Ruizia sekä Federico Chingottoa.

Aikaisemmilla visiiteillään Guillermo on kerännyt suuren määrän positiivista palautetta niin harrastelijoilta kuin Suomen huippupelaajilta ja argentiinalaisella on varmasti paljon annettavaa suomalaiselle padelille!

Liity OPEN PADEL KLUBIIN

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Open Padel Klubiin  niin saat alennuksia, kutsuja, voit voittaa palkintoja sekä muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.