KESÄN 2021 MASKUN VALMENNUSAIKATAULU ON NYT JULKI!

Pari kuukautta vielä ja sitten mennään!  on siis aika julkistaa osa Padel Maskun tulevan kesäkauden valmennuksista! 

Padel Maskun päävalmentaja, espanjalaistaustainen David Lozano ottaa päävastuun tulevana kesänä kaikista Maskun padelvalmennuksista sekä erilaisista kursseista, niin alkeis-, jatko- kuin juniorikursseista! David on tietysti saatavilla sopimuksen mukaan yksityisvalmennuksille, niin privaatisti kuin ryhmillekin!

David on saanut padel-oppinsa Espanjassa ja hän on suorittanut Suomen Padelliiton Taso 1 -ohjaajakoulutuksen. Siviiliammatiltaan David on kokki. Davidin intohimo on nostaa suomalainen padel seuraavalle tasolle ja kehittää erityisesti junioritoimintaa.

Davidin terveiset lukijoille:

”Moi! olen David – espanjalainen ammatti-padelvalmentaja. Minulla on valmentajakoulutus DM-Padel Academysta Madridista WPT-valmentaja Diego Mieresin yksityisopetuksesta. Padelia olen pelannut 11-vuotiaasta alkaen ja käynyt koko nuoruuden viikoittain huippuvalmentajien valmennuksissa. Olen myös ollut kaksi kertaa Katalonian juniorikisojen finaalissa, joista toisen voitin parini kanssa. Haluan tuoda valmennuksissani perinteisiä padelin oppeja suomalaisille ja kehittää pelaajien tekniikkaa sekä taktiikkaa. Aloitetaan yhdessä työ kohti parempaa pelitasoa!”

Tarkkaan kurssitarjontaamme ja aikatauluihin sekä tietysti Davidiin pääset tutustumaan uusilla kotisivuillamme www.padelmasku.com/valmennukset 

Voit ilmoittautua yksin tai ystäväsi kanssa eri kursseille jo nyt sähköpostitse osoitteeseen [email protected]!

Tehdään tulevasta kesästä kaikkien aikojen padelkesä, josta voi kivasti sitten siirtyä uuteen uljaaseen, Turun seudun siisteimpään padelhalliin! 

Liity OPEN PADEL KLUBIIN

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Open Padel Klubiin  niin saat alennuksia, kutsuja, voit voittaa palkintoja sekä muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.