OPEN PADEL BLOGI – TAVOITTEENA YHTEISÖ

Brändimuutoksestamme on nyt kulunut pari kuukautta ja ihmiset ovat ottaneet vastaan mahtavasti uuden nimemme, päivitetyt kontaktimallimme sekä esimerkiksi tuoreen seuratoimintamme vastaan. On ollut upeaa huomata miten tärkeänä asiakkaamme kokevat tapahtumien ja valmennuksien järjestämisen sekä yhteisöllisyyden kehittämisen. Yhteinen, helposti tunnistettava nimi auttaa osaltaan yhteisön luomista, mutta kaikista tärkein elementti on vain olla läsnä ja tuoda se meidän tapamme toimia mahdollisimman lähelle asiakasta. Järjestää suurempia ja suurempia tapahtumia, kehittää toimintaamme niin, että pelaajat ja hallilla vierailevat haluavat tulla kentillemme muutenkin kuin pelaamaan ja se tärkein, luoda mahdollisimman ihmisystävällinen asiakaspalvelu. Rakentaa siis ilmapiiri, jossa kaikki kokevat olevansa samassa veneessä.

Luoda siis yhteisö.

Yhteisön merkitys on merkittävä erityisesti junioritoiminnan näkökulmasta katsottuna. Lajina padel on erittäin kovassa nosteessa, mutta kaikille suomalaisilla toimijoilla on edelleen tekemistä laadukkaan junioritoiminnan mahdollistamiselle. Tekeminen ja tekemisen laatu on mennyt lyhyessä ajassa hurjasti eteenpäin ja kasvavalla syötöllä junioreiden määrä kasvaa jokaisessa kaupungissa. Padel on nykypäivän sekä tulevaisuuden laji. Tulevaisuuden elinehto on tuoda padelin harrastaminen kaikille helpoksi, paikkakunnasta riippumatta.

Lapset ja nuoret kerkeävät elämässään viettää aikaa padelklubeilla eri tavalla kuin me aikuiset. Tulevaisuuden padelistit luodaan tänään ja samalla rakennetaan yhteisö, joka kestää padelin murroksen.

Open Padelin yhteisöä rakennetaan tällä hetkellä klubeillamme sekä seuratoimintamme kautta. Liittymällä jäseneksi tai tilaamalla uutiskirjeemme pysyt jatkuvasti kärryillä mitä meillä tapahtuu minäkin päivänä.

Uutiskirjeen pääset tilaamaan tämänkin sivun alareunasta ja jäseneksi voit liittyä osoitteessa www.openpadel.fi/seura!

Mahtavaa padelin täytteistä viikonloppua!

Mikko Murtomäki, Open Padelin operatiivinen johtaja

Liity OPEN PADEL KLUBIIN

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Open Padel Klubiin  niin saat alennuksia, kutsuja, voit voittaa palkintoja sekä muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.