Open Padel Kaivoksela – 3 uutta nelinpelikenttää!

Kaivokselan klubimme kolmas vuosi starttasi muutama päivä sitten ja historiaa voikin kuvailla tapahtumarikkaaksi. Yläkerran kentät olivat aikanaan ensimmäiset Open Padelin sisäkentät ja alkuperäisenä tavoitteena oli tarjota Lauttasaaren ulkokentillä pelanneille mahdollisuus ympärivuotiseen padelin harrastamiseen.

Lajina padel kuitenkin kasvoi kovaa vauhtia Suomessa emmekä kerenneet pitämään edes Kaivokselan 1-vuotissyntymäpäiviä, kun saimme mahdollisuuden lähes triplata kenttiemme määrän samaan kiinteistöön. Tälläkin hetkellä laajennamme klubia entisestään, kun maaliskuussa, noin kuukauden päästä valmistuvat kolme uutta nelinpelikenttää.

Tilamme ovat saaneet julkisivupäivitystä useampaan otteeseen ja yleinen ilme Kaivokselassa onkin kehittynyt varsin kodikkaaksi. Hallilla näkee jatkuvasti tuttuja ihmisiä töissä ja kentillä ja mikä siisteintä, ilmapiiri on erittäin positiivinen. Palvelut ovat monipuolistuneet ja vaikka ne saunatilat ovatkin hieman piilossa eri kerroksessa, niin yhä useampi asiakas sinne tiensä jälkipeleille löytää päivittäin!

4 5780748027312475280

Open Padel Seuran lanseeraaminen elokuussa 2021 oli kauan odotettu kick-start yhteisöllisyydelle ja sen myötä toimintamme on kokonaisvaltaisempaa. Järjestämme viikoittain padelvalmennuksia niin harrastelijoille, aktiivipelaajille sekä junioreille ja kasvatamme tapahtumakalenteriamme uusien ideoiden myötä päivittäin. Kilpailutoiminta kasvaa ja laajennusten myötä meillä on tarjota Vantaan alueella isolle osalle suomalaista padel-kansaa mahdollisuus viikoittaiselle padelille.

Open Padel Kaivoksela on myös vahvasti mukana Padelliiton alaisissa kilpailuissa! Viime elokuussa olimme päänäyttämönä sekä ulkokenttien Suomen mestaruuskilpailuissa epävakaisten sääolosuhteiden vuoksi ja järjestimme myös historian ensimmäiset junioreiden kansalliset kilpailut.

Ja tulevan maaliskuun lopulla isännöimme miesten sekä naisten C- ja D -luokkien kansallisia kilpailuja! Lisäksi historian ensimmäinen 2. divariviikonloppu järjestetään samana viikonloppuna ja Open Padelin edustusjoukkue pääsee ensimmäistä kertaa näyttämään kyntensä!

Liity OPEN PADEL KLUBIIN

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Open Padel Klubiin  niin saat alennuksia, kutsuja, voit voittaa palkintoja sekä muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.