Open Padel Salo x OP Lounaismaa – yhteistyö jatkuu!

Yhteistyöuutisia! Open Padel Salo x OP Lounaismaa yhteistyö jatkuu! 🔥

Meillä on mahtavia uutisia alkuviikkoon, kun iloksemme voimme julkaista yhteistyömme OP Lounaismaan kanssa jatkuvan seuraavat kaksi vuotta!

5791786965597796156 121

OP Lounaismaa on ollut yhteistyökumppanimme Open Padel Salon kenttien avajaisista lähtien. Tavoitteenamme on ollut alusta asti innostaa yhä useampia salolaisia padelin pariin ja olemme äärimmäisen innoissamme yhteistyön jatkumisesta seuraavat kaksi vuotta. Toivotaan siis jo tässä vaiheessa yhteistyön jatkumisen kunniaksi pian alkaa ja pitkälle venyvää aurinkoista kesää!

PS: OP Lounaismaan asiakkaat saavat tulevien kesien aikana etuja irtovuoroista sekä erilaisista Salossa järjestettävistä kursseista ja valmennuksista.

Tervetuloa pelaamaan Open Padel Salo – OP Lounaismaan kolmelle ulkopelikentälle keväällä 2022! Kentillä pelataan heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna myös Padelin Suomen mestaruudesta!

***

OP Lounaismaa tarjoaa suomalaisella ammattitaidolla asiakaslähtöistä pankki- ja vakuutuspalvelua sekä lakiasiantuntemusta. Oli kyseessä arkielämän erilaiset tilanteet tai tulevaisuuden suunnittelu, OP Lounaismaan kattava sekä monipuolinen palvelutarjonta asiantuntevan henkilökunnan avustuksella on tukenasi kaikissa tilanteissa.

OP Lounaismaa mahdollistaa myös tulevana kesänä sadan 15-17-vuotiaan nuoren kesätyön yleishyödyllisten yhdistysten kautta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa OP lahjoittaa yhdistyksille tuen nuoren palkkausta varten ja yhdistys työllistää nuoren kahdeksi viikoksi. Viime kesänä nuoret työllistyivät yhdistyksissä esimerkiksi somereporttereiksi, kunnossapitotehtäviin sekä urheilu- tai kulttuuritapahtumien ja kesäleirien apulaisiksi.

Lisätietoja löydät OP Lounaismaan kotisivuilta sekä linkin takaa:

https://www.op.fi/fi/web/op-lounaismaa/kesaduuni-op-n-piikkiin

Liity OPEN PADEL KLUBIIN

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Open Padel Klubiin  niin saat alennuksia, kutsuja, voit voittaa palkintoja sekä muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.