Padel-kentät

OPEN PADEL - VANTAA - HELSINKI - ESPOO - SALO - JÄRVENPÄÄ

Korkealaatuiset padel-kentät - varaa omasi minuutissa

Open Padelilla on sisä- ja ulko-padel-kenttiä Helsingissä, Vantaalla, Järvenpäässä, Salossa ja Kotkassa. Kaikki padel-kenttämme ovat PADEL-10 -panoraamakilpakenttiä. Osalla klubeistamme on myös erikokoisia singlepadelkenttiä, jotka ovat oivallisia padel-harjoitteluun ja perheen pienempien kanssa pelailuun. Kaikki padel-kenttämme ovat LED-valaistuja ja niissä käytetään nimenomaan padeliin suunniteltuja kenttämateriaaleja. Kenttiemme alustana käytetään padeliin parasta pelialustaa – World Padel Tourilta tuttua Mondo XN -tekonurmea.

Kaikkien klubiemme kenttiä huolletaan säännöllisesti, jotta voimme aina taata hyvälaatuiset pelit niin vasta-alkajille kuin ammattipelaajillekin.

Kaikkien kenttiemme yhteydessä on aina saatavilla tarvittavat vuokravälineet padel-pelaamiseen, joten sinun tarvitsee vain saapua paikalle ja nauttia lajista sekä seurasta. Lähes kaikkien kanttiemme yhteydessä on päivittäinen asiakaspalvelu, joka auttaa sinua mielellään asiassa kuin asiassa. Sisäklubeiltamme voit löytää myös lämmittelyalueet, saunat ja baarin – padel-kokemus on siis taattu!

Open Padel tunnettiin ennen nimillä Padel Helsinki, Padel Salo, Padel Kotka ja Padel Vantaa.

Mikä on Open Padel?

Kaikilla klubeilamme – pelasit sitten sisällä tai ulkona – on valaistut kilpakentät, suosittu Mondo -tekonurmi ja tarjolla myös ulkopelialueet vaativaan pelaamiseen.

Meillä Asiakas on aina isolla A:lla. Voit ottaa meihin yhteyttä vuoden jokaisena päivänä, vaikka puhelimitse.

Asiakaspalvelu, saunat, lämmittelyalueet, lounget – haluamme tarjota muutakin ja meillä viihtyykin myös ennen ja jälkeen pelien.

Me olemme Suomen suurin suomalainen toimija.

Open Padel Martinlaakso 17m pelikorkeudellaan on Suomen korkein padel-halli. Suuren suosion nopeasti saavuttanut Martinlaakso sykähdyttää ilmatilallaan.

Padelin yleisin haaste on saada peliseuraa. Olemme taklanneet tämän luomalla viikoittaisia tapahtumia, joihin sinun tarvitsee vain saapua pelaamaan – joko omilla välineillä tai talon. Padel-klubeillamme on myös eritasoisia peliryhmiä, jotta jokaiselle löytyy sopivan tasoista peliseuraa!

Tarjoamme kaikilla padel-klubeillamme padel-valmennusta. Halusit sitten padelin alkeiskurssille, ryhmävalmennukseen tai vaikkapa yksilövalmennusta niin saamme sen järjestettyä.

Riippumatta ryhmänne koosta Open Padel voi järjestää porukallenne sopivan padel-tapahtuman. Pelit, välineet, ruuat, juomat, valmennus, äänentoisto, esiintyjä – kaikki järjestyy. Järjestämme paljon TYKY- / TYHY -päiviä, joten räätälöimme mieluusti teille sopivan padel-päivän millä vain klubeistamme. Myös polttarit, syntymäpäivät ja muut turnaukset onnistuu muitta mutkitta.

Mikäli olet varannut ulkokentillemme vuoron, voit sateen sattuessa peruuttaa sen vaikkapa vain hetkeä ennen pelien alkua. Toisin sanoen et joudu maksamaan vuorosta, mikäli et halua mennä sateella pelaamaan!

Pelaat sitten ulkona tai sisällä, päivällä tai yöllä, niin Open Padel -klubeilta pystyt vuokraamaan mailan aina. Maksu onnistuu ajasta riippumatta vähintään Mobilepaylla. Mailavuokraan sisältyy aina pelipallot ja padel-palloja voitkin halutessasi lainata pallokoreista vapaasti.

Meillä hoituu padelit, kuntosalitreeni, kurssit, valmennus, omat tapahtumat, treenaus, palautuminen, illanvietto, pelivälineet – you name it. Kaikki mitä lajiin, kehittymiseen ja ennen kaikkea hauskanpitoon tarvitset.

Kaikki Open Padelin padel-kentät Suomessa

Helsinki - sisäkentät

Jakomäen padel-klubilla tarjolla neljä nelinpelikenttää ja yksi täysimittainen – 6x20m – single-padelkenttä. Kentillä yli 8m pelikorkeus ja hallissa musiikkilaitteisto, joten voit laittaa omat lempikappaleesi soimaan pelien ajaksi. Open Padel Jakomäki avoinna 365 päivää vuodessa klo 06.00 – 0.30. Padelmailat ja pallot vuokrattavissa koska vain.

Lue lisää Jakomäen padel-kentistä tästä.

JÄRVENPÄÄ - sisä- ja ulkokentät

Yhteensä seitsemän padel-kenttää sisällä & ulkona, Ole.Fit Järvenpää -kuntosali kahdessa kerroksessa, saunat, kylmäallas, baari, lämmittelyalue – tätä kaikkea on Open Padel Järvenpää. Kotoisa urheilukeskus pitää sisällään neljä padel-kenttää, joissa jopa yli 11m pelikorkeus ja ulkopelialueet. Hallin pihalla kolme valaistua padel-kenttää.

Tutustu kenttiin tästä!

Vantaa - sisäkentät & GOLF

Vantaan Kaivokselan keskuksesta löydät yhteensä 11 padel-kenttää; kahdeksan nelinpelikenttää ja kolme 6x14m singlekenttää sekä kaksi Trackman 4 -golfsimulaattoria. Viihtyisässä ja kotoisassa Open Padel Kaivokselassa on myös saunat, vuokravälineet, suuri padel-myymälä, pingis-pöytä, lapsiparkki ja lounge-alue anniskeluoikeuksineen. 

Siirry kentille…

Espoo - ulkokentät

Espoon Leppävaarassa sijaitseva viihtyisä ulkopadelkeskuksemme kattaa kuusi valaistua kenttää! Ulkopelialueet, terassi, WC:t, ja viihtyisä alue golf-rangen vieressä. Vuokramailat saatavilla kaikkina aikoina. Ilmainen pysäköinti.

Vasta-alkajille tarjolla alkeiskursseja ja kokeneemmille padel-pelaajille saatavilla valmennusta valitsemaltasi koutsiltamme. Kentät varattavissa joka päivä klo 06-24.

HELSINKI - ulkokentät

Open Padel Lauttasaari eli ennen Padel Helsinkinä tunnettu padel-keskus on varmasti pelaamiseen Suomen upein padel-kenttä maisemien puolesta. Sijaitessaan aivan meren rannalla kauniissa maisemissa ei täällä voi olla viihtymättä. Rantanurmella on pöytiä, joissa nauttia baarin kylmien juomien valikoimasta – vuorotellen pelejä ja ohikiitäviä veneitä seuraten.

Lue lisää…

Vantaa - sisäkentät

Martinlaakson hulppeassa padel-keskuksessa on kuusi padel-kenttää. Suomen korkein pelikorkeus – 17m, ulkopelialueet, katsomo, näköalasaunat käytössä ympäri vuorokauden, lämmittelyalue, asiakaspalvelu baareineen. Klubi, jossa unohtumaton padel-pelikokemus on taattu. Klubi avoinna joka päivä klo 05-03.

Samoissa tiloissa palvelee myös elokuusta 2023 alkaen Ole.Fit -kuntosali.

Vantaa - ulkokentät

Vantaan Rajatorpan keskuksesta löydät kuusi valaistua ulkopadel-kenttää sekä suuren terassin baareineen. Open Padel Rajatorpassa tarjolla vuokramailat kaikkina aikoina, sisä-WC:t ja kaikilla kentillä on myös ulkopelialueet.

Kesäinen terassi kenttien keskellä on yksi lempipaikoistamme nauttia kesäpäivästä. Nappaa baarista kylmä juoma kouraan ja seuraa pelejä auringosta nauttien! 

Salo - ulkokentät

Open Padel Salo tarjoilee kolme ulkopadel-kenttää vehreissä Salon urheilupuiston maisemissa. Kaikilla kentillämme on LED-valaistus, huippusuosittu Mondo XN-pelialusta sekä ulkopelialueet. Vuokramailat saatavilla aina.

Salon padel-klubillamme järjestetään viikoittain tapahtumia, kuten padel-americanoja ja muita turnauksia.

Uusimmat UUTISET SEKÄ ARTIKKELIT PADEL-kenttiin ja klubeihin liittyen

Loistavien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Myllypurossa sijaitsevassa Liikuntakeskus Purossa jatkuu padeltoiminta elokuussa Open Padelin pyörittämänä!

Treenaa läpi kesän - 3 uutta padel-valmentajaamme jo nykyisten kuuden lisäksi avaa mahdollisuuksia treenata vaikka joka päivä!

Open Padelin Kesäliigaa pelataan kesä-, heinä- sekä elokuun ajan ja se pitää sisällään yhteensä 10 osakilpailua!

Open Padelin Tapahtumakortti - Osallistu tapahtumiin rajattomasti kiinteää kuukausimaksua vastaan! 💥

Tervetuloa Open Padelin ja SHG:n järjestämään Padel & Golf -turnaukseen Vantaalle Rajatorppaan & Espooseen Luukkiin 14.-15.6.! 

VAIHDAMME VARAUSJÄRJESTELMÄÄ - JATKOSSA LÖYDÄT KAIKKI VUOROT, VALMENNUKSET SEKÄ SUOSIKKITAPAHTUMASI COURT22:STA!

Open Padel Martinlaaksossa pelattiin 17.12. Padelliiton alaisen Sarjapadelin ylimääräinen tasonmääritys-nousukarsinta. Nousukarsinnassa olivat mukana Open Padelin miesten sekä naisten joukkueet, jotka kummatkin karsivat ylemmälle sarjatasolle - miehet 2. divariin ja naiset 1. divariin.

Viime kaudella startattu ja ensimmäiselle kierrokselle yli 70 paria kerännyt ONSE Open Padel Liiga palaa Liigan toisella kierroksella joulukuun 18.12. alkaen!

Heräsikö kysyttävää kentistämme tai klubeistamme?

Täytä lomake ja kysy mitä vaan padel-kenttiimme ja tai padel-klubeihimme liittyen. Autamme mielellämme sinua.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pelaa padelia kiinteällä hinnalla kentillämme koko kuukauden

Tiesitkö, että Open Padelilla voit kiinteällä kuukausihinnalla pelata padelia niin paljon kuin haluat. 

Tilaa PADEL-KIRJE ILMAISEKSI NIIN SAAT MAHTAVIA ETUJA, KUTSUJA TAPAHTUMIIN SEKÄ VOIT VOITTAA ARVONNOISTAMME PALKINTOJA

ANNA TIETOSI JA Tilaa Open PadelIN uutiskirje TÄYSIN ILMAISEKSI NIIN voit voittaa mahtavia padel-palkintoja arvonnoistamme SEKÄ SAAT PADELIIN LIITTYVIÄ ETUJA. SE EI SIDO SINUA MIHINKÄÄN!

Open Padel tietosuoja- ja rekisteriseloste

Nordic Padel Oy pitää todella hyvää huolta asiakkaidensa antamista tiedoista. Myös Open Padel sekä openpadel.fi on osa Nordic Padel Oy:ta.

Jotta asiakas pääsee käyttämään Nordic Padel Oy:n palveluita on hänen hyväksyttävä tässä tietosuojaselosteessa kuvatut tiedonkeruun sekä -käsittelyn keinot. Hyväksyminen varmistetaan ja kirjataan järjestelmiimme ylös tilauksen yhteydessä (sopimus), Nordic Padel Oy:n postituslistalle liittyessä tai vuoroa varatessa.

Nordic Padel Oy tallentaa ja säilyttää kolmenlaista tietoa: verkkopalveluiden käytöstä havaittavaa, käyttäjien itsensä antamaa sekä analytiikan avulla johdettavaa tietoa.

Käytämme tietoja seuraavasti:

• Asiakkuuden onnistumisen varmistamiseksi

• Turvallisen ja helppokäyttöisen palvelun toimittamiseen

• Tuotesuositusten ja markkinoinnin kehittämiseen

• Verkkokaupan ja asiakaspalvelun parantamiseen

Rekisterinpitäjänä toimii:

Nordic Padel Oy

Vuorimiehenkatu 12 E 28

00140 Helsinki

Y-tunnus: 2950899-1

Tarvittaessa voit kysyä lisää tietojen käsittelystä ja tietosuojasta asiakaspalvelustamme: [email protected]

Nordic Padel Oy säilyttää/kerää:

Käyttäjän itse antamat tiedot

Yhteystiedot: kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite

Maksutiedot, kuten laskutustiedot sekä maksuvälinetiedot

Sijaintitiedot palvelun lokalisointia varten (valuutat, toimitustavat)

Tuotearvostelut

Markkinointiviestiluvat

Toivelistan tuotteet

Tuotekohtaiset täydennysilmoitustilaukset

Palveluiden käytöstä havaitut tiedot

Toimitustiedot, kuten toimitusosoite ja valittu maksutapa

Ostoshistoria, kuten tilatut tuotteet, palautukset ja maksut

Verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot

Päätelaitteen tunnistetiedot

Verkkokauppasessiotapahtumat, kuten ostoskorilisäykset

Analytiikalla päätellyt tiedot

Selaus- ja ostotiedoista pääteltävät tuotesuositukset

Ostotiedoista päätellyt asiakasryhmittelyt ja kiinnostuksen kohteet

Saatamme hankkia tietoja luottopalveluiden tarjoajalta laskupalveluita varten. Voit hävittää itseesi liittyvät tunnistetiedot ottamalla yhteyttä Padel Helsingin/Padel Vantaan/Padeltarvike.fi:n asiakaspalveluun.

Nordic Padel Oy:n käyttämiin järjestelmiin on pääsy Nordic Padel Oy:n työntekijöillä, joilla on aina allekirjoitettu vaitiolovelvollisuus asiakkaiden tiedoista. Tämän lisäksi tiedot varastoidaan Tentacle Networks Oy:n servereille ja tiedot menevät mailchimp.com:n servereille, jotta pystymme takaamaan asiakkaille parhaan turvan.

Osa tiedoista luovutetaan myös maksupalveluiden tarjoajille (Paypal/Checkout/Klarna), jotta maksupalvelut onnistuvat.

Kullekin taholle lähetetään vain palvelun toteutumisen kannalta välttämättömin tieto. Tahoilla ei ole oikeutta käyttää tietoja mihinkään muuhun. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salattujen yhteyksien kautta.

Otamme huomioon lainsäädännön sekä EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset. Nordic Padel Oy:n yhteistyökumppaneilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa tai jakaa näitä eteenpäin.

Tietojen hallinnasta vastaa Nordic Padel Oy

Vuorimiehenkatu 12 E 28

00140 Helsinki

Y-tunnus: 2950899-1

Mihin tietojani käytetään?

Henkilötietoja käytetään:
• Tilausten käsittelyyn, toimitukseen, arkistointiin ja kirjanpitoon

• Nordic Padel Oy:n sisäisten toimintojen kehittämiseen

• Asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittämiseen

• Tilastointiin ja toiminnan johtamiseen

• Estämään väärinkäytökset

• Paremman ja henkilökohtaisemman sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen

• Relevantin sisällön kohdistamiseen

Tietojen turvaus:

Nordic Padel Oy:n asiakastiedot sijaitsevat Tentacle Networks Oy:n suojatuilla servereillä, joihin pääsy on rajoitettu. Tentacle Networks Oy:n järjestelmien tietoturva on erittäin korkealla tasolla ja suojattu tietomurtoja vastaan. Suurin riski on asiakkaan salasana. Älä koskaan luovuta salasanaasi ja tee siitä mahdollisimman haastava.

25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksia noudatetaan henkilötietojen käsittelyssä.

Epäaktiivisten asiakkaiden tietojen säilytyksen aika:

Asiakkaan tiedoista analytiikka säilytetään kuusi kuukautta ja markkinointitiedot aina.

Asiakas voi halutessaan tietää mitä tietoja hänestä Nordic Padel Oy:lla on hallussaan, jonka lisäksi voit pyytää meitä oikaisemaan sinua koskevia tietoja. Tietyin edellytyksin voit pyytää tietojesi käsittelyyn rajoituksia.

Oikaisupyynnöt tai muut asiakastietoihisi liittyvät pyynnöt tai kysymykset voit lähettää asiakaspalveluumme. Mikäli huomaat käsittelyssämme tai toiminnassamme puutteita, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle. Jos toiminnassamme on puutteita, on asia varmasti vahinko. Asiakkaan pyynnöstä korjaamme puutteet.

Voinko vaikuttaa tietoihini?

Pystyt päättämään, haluatko ottaa vastaan erilaisia markkinointiviestejä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] / tai painamalla kohdan ”älä vastaanota Nordic Padel Oy:ltä mainoksia”.

Evästeet ja muu seuranta Open Padel:n ja Padeltarvikkeen sivuilla: Nordic Padel Oy:n hallinnoimat nettisivut hyödyntävät evästeitä sekä vastaavia selainteknisiä toimintoja, kuten selaimen muistia. Nämä ovat Nordic Padel Oy:n nettisivujen luomia pieniä tiedostoja, joiden avulla pystymme keräämään verkkokaupan käyttäjistä analytiikkaa ja tarjoamaan paremmin toimivan verkkokaupan. Evästeitä käytetään mm. ostoskorin toiminnallisuuksiin ja käyttäjän tunnistamiseen. Oletusarvoisesti selaimesi evästeet säilyvät yhden kuukauden, ellet poista niitä erikseen. Evästeiden poistaminen onnistuu selaimesi asetuksista. Muista kuitenkin, että selaimeesi latautuu uudet evästeet, kun vierailet sivuillamme taas. Evästeiden ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista.

Evästeitä käytetään myös verkkokaupan sekä markkinoinnin personoinnin mahdollistamiseksi. Sivujemme selausta seuraa WordPress (WooCommerce). Tämän kautta pystymme mm. analysoimaan ja kehittämään verkkokauppamme toimintaa, kohdentamaan verkkosivustosisältöä sekä kohdentamaan mainossisältöä. Mainosten määrä esim. Facebook-näkymässäsi on vakio, eli mainoksia et joudu meidän takiamme katselemaan yhtään normaalia enempää. Nordic Padel Oy:lla oikeus muuttaa tätä tietosuojaselostetta Pyrimme parantamaan asiakaskokemusta, jouhevuutta, varausjärjestelmän toimivuutta, mainosten kohdentamista ja monia muita asiakkaille tärkeitä asioita. Lainsäädännön muutokset saattavat myös asettaa tarpeita muuttaa tai tarkentaa tämän selosteen osia.

Merkittävistä muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme erikseen.