OPEN PADEL AREENA – 11 uutta panoraamakenttää Vantaalle syksyllä 2022!

Toimintamme Vantaalla kasvaa uusiin sfääreihin ja haluammekin ylpeänä esitellä uusimman hankkeemme: Open Padel Areenan!

Vantaan Myyrmäkeen loistavien kulkuyhteyksien päähän nousee seuraavan vuoden aikana puolen hehtaarin pinta-alalla varustettu urheiluhalli, jonne rakennamme 11 World Padel Tour-hyväksyttyä panoraamakenttää ainoalla oikealla SuperCourt XN :n turffilla. Lisäksi pelaajat saavat halliin yli 10 metrin vapaan korkeuden eli ei jää lobbaaminen metreistä siis kiinni! Julkaisemme Areenallekin käyttöön tulevan täysin uuden konseptimme vielä tämän vuoden aikana.

Lisäksi useammalla kentällä on kilpamitoitetut ulkopelialueet sekä Suomen sisäisiin että kansainvälisiin padel-turnauksiin suunniteltuna – mukana myös näköalakatsomo suoraan kenttien yläpuolella suoralla näköyhteydellä kentille!

Uuteen kiinteistöön rakennetaan upeat sauna- sekä peseytymistilat, suuri lapsiparkki ja mukana on kattava ja monipuolinen kahvila kaikille sopivalla ruoka- ja juomalistalla.

Emmekä tälläkään kertaan jätä kenttiämme ilman päivittäistä asiakaspalvelua tai Padeltarvike-myymäläämme. 

Jo nyt on mahdollista varata vakiovuorot vuoden päähän syksylle! Kaikki vakiovuorot otetaan vastaan asiakaspalvelusähköpostimme kautta eli tuttu ja turvallinen [email protected]