Open Padel Liigat

Miesten-, naisten- sekä paljon kysytty senioreiden padelliiga 2022-2023

Tietoa liigoista

Järjestämme kolme sarjamuotoista liigaa kaikentasoisille naisille, miehille ja senioreille. Open Padelin Liigoissa pääset pelaamaan säännöllisesti vaihtuvia vastustajia vastaan. Liigassa suoritetaan aina kolmen otteluviikonlopun jälkeen tasonmittaukset, jossa on mahdollisuus nousta ylempään lohkoon, ja vastaavasti tippua alempaan lohkoon. Tällöin kaikki saavat kauden mittaan haastavia ja itselleen sopivia pelejä. Liigakausi huipentuu finaaleihin, jotka pyritään pitämään toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa.

Liigoja on seuraavasti: Miesten liiga, Naisten liiga sekä Senioreiden liiga. Seniori -liiga on kaikille avoin sarja (sukupuoleen katsomatta) ja ainoina sääntöinä on, että parin yhteenlaskettu ikä tulee olla yhteensä 90 vuotta (parista nuorimman tulee vähintään olla 40-vuotias). Senioreihin siis ovat tervetulleita naisparit, miesparit sekä mixty-parit.

Kisaviikonloppuja on yhteensä 12 kappaletta ja ne ovat ennalta päätettyjä. Tällöin vältämme pelaajilta vaivaa sopia pelejä, kun kaikki ovat lähtökohtaisesti sitoutuneita tiettyihin pelipäiviin. Pelit pelataan lähtökohtaisesti Open Padel Martinlaaksossa. Otteluohjelmat löydät näiden linkkien takaa: miehet, seniorit, naiset. 

Pelipäivät joissa pelataan kaksi peliä maksavat 20€ per osallistuja (40€ per pari) ja yhden pelin päivät ovat 10€ per osallistuja. Hintaan kuuluu pelit, sekä pelipallot. Pelipäivinä asiakaspalvelumme on paikalla ottamassa tulokset vastaan. Muita kuluja pelaajille ei tule!

Pelipäivät kaudella 2022-23 tulevat olemaan:
5.11, 19.11, 10.12, 14.1, 28.1, 11.2, 25.2, 11.3, 25.3, 8.4, 13.5.

Yhteistyökumppanit kaudelle 2022-2023

Flamingo Spa

Elämyskylpylä Flamingo Spa tarjoaa jokaiselle jotain! Flamingo Spa jakautuu koko perheen Vesipuistoon sekä aikuisille suunnattuun Kylpylä-maailmaan.

Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Tule ja koe päätähuimaavat liukumäkemme tai rentoudu altaidemme kesänlämpöisissä vesissä nautiskellen. Luvassa on iloisen aurinkoisia hetkiä vuoden jokaiseksi päiväksi!

Kylpylä on tehty sinulle, joka haluat nauttia kokonaisvaltaisen hyvästä olosta ainutlaatuisen ylellisessä ilmapiirissä. Olemme yhdistäneet iloksesi kansainvälisen kylpyläkulttuurin upeimmat elämykset, jotka tekevät ihmeitä niin kehollesi kuin mielellesi. Kylpylä asiakkaana käytössäsi on Vesipuisto altaineen ja liukumäkineen, sekä ylellinen itämaisittain sisustettu Kylpylä-alue, jonka ikäraja on 20 vuotta. Mystinen Kylpylä pitää sisällään kuusi erilaista saunaa, lämmitettyjä lepodivaaneja, mineraali- ja lämminvesialtaan, sekä allasravintolan.

Liity OPEN PADEL KLUBIIN

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Open Padel Klubiin  niin saat alennuksia, kutsuja, voit voittaa palkintoja sekä muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.