PLAYTOMIC x PADELTARVIKE OPEN 2022

ULKOKAUDEN HUIPENNUS PALAA SUUREMPANA KUIN KOSKAAN! 

Viime heinäkuun finaalipäivänä palkintojenjakotilaisuudessa, yli 30:n asteen helteessä Mikko lupasi, että vuoden päästä nähdään uudestaan – paljon suurempana. Nyt lupauksiin vastataan – yhteistyössä Playtomicin kanssa Padeltarvike Open 2022 alkaa toukokuussa ja huipentuu 15.-17.7. pelattavaan lopputurnaukseen Open Padel Rajatorpassa!

Palkintopottiin on kerätty yhteensä huikeat 5500 euroa ja peliaikalahjakortteja! 

MIKÄ IHMEEN PLAYTOMIC X PADELTARVIKE OPEN?

Alunperin yli vuosi sitten idea suuresta rahaturnauksesta lähti romanttisessa mielessä liikkeelle siitä kuinka hankalaa on saada erilaisista lähtökohdista lähtevät, eri tasoiset pelaajat mukaan samaan turnaukseen. Käynnissä ollut koronavirus oli myös sekoittanut vahvasti kaikkia kilpailukalentereita ja monet pelaajat turhautuivatkin siihen, ettei kilpailuja pystytty järjestämään.

Nyt tilanne on kuitenkin erilainen ja kilpailukausi on suurempi kuin koskaan. Siksi meillekin on ensiarvoisen tärkeää, että saamme järjestettyä yhä suurempia turnauksia, suuremmilla palkinnoilla. 

Se mikä erotti Padeltarvike Openin muista turnauksista oli kaikille avoin sarja, jossa kavennettiin kuilua päästä kokemaan pelaamista Suomen parhaita pelaajia vastaan. Ensimmäisellä kierroksella saatoit harrastajana olla yhtäkkiä samalla kentällä kahden esimerkiksi Joni Luolamaan kanssa ja vaikka ennakkoasetelmat ottelulle olivatkin aika epätasaiset, hauskaa kaikilla oli ja mikä tärkeintä – pelit jatkuivat sopivammalla tavalla B-sarjassa. Samalla formaatilla mennään tänäkin vuonna.

PELIFORMAATTI, PALKINNOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Playtomic x Padeltarvike Open 2022 on viime kesän tapaan kaksiosainen: turnaus sisältää toukokuussa alkavan alkukarsinnan sekä lopputurnauksen. Turnaus on kaikille pareille avoin sekä lisenssivapaa.

Kolmipäiväisessä lopputurnauksessa on mukana 64 paria, joista 32 paria valitaan ja sijoitetaan suoraan lopputurnaukseen hakemuksen sekä oman maan ranking-sijoituksen perusteella. Loput 32 lopputurnauksen paria selvitetään toukokuussa alkavien karsintojen kautta.

Alkukarsinnat pelataan lohkoittain, josta yksinkertaisen sarjan myötä kaksi parasta paria etenee suoraan lopputurnaukseen. Karsinnoista jatkoon selvinneet sijoitetaan lopputurnaukseen.

Lopputurnauksen peliformaatti alkaa 64:n parin kaaviolla, jossa ensimmäisen ottelun voittajat kilpailevat A-kaavion mestaruudesta ja huikeista rahapalkinnoista. Myös B-kaavion voitosta kilpaillaan ja sinnekin on saatu hyvät palkinnot!

Kaikki karsintaottelut pelataan Open Padelin klubeilla. Turnauksen yhteistyökumppanimme, NOX tarjoaa jokaiseen otteluun uudet padelpallot.

Turnauksen palkinnot pareittain:

A-kaavio:
🥇4000€ /pari
🥈1500€ /pari
🥉800€ /pari pelirahaa Open Padelin klubeille
5-8 sijoille pelirahapalkinnot

B-sarja:
🥇600€ /pari pelirahaa Open Padelin klubeille
🥈400€ /pari pelirahaa Open Padelin klubeille
🥉250€ /pari pelirahaa Open Padelin klubeille
5-8 sijoille pelirahapalkinnot

Osallistumismaksut:
Alkukarsinta: 20€/pari
Lopputurnaus: 60€/pari (kahden ottelun takuu)

Ilmoittautumisten deadline sekä alkukarsintaan että lopputurnaukseen on 15.5.!

Löydät lisätietoa turnauksesta Rankedin -tapahtuman Regulations -välilehdeltä.

Liity OPEN PADEL KLUBIIN

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Open Padel Klubiin  niin saat alennuksia, kutsuja, voit voittaa palkintoja sekä muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.