OPEN PADEL SEURATOIMINTA

OPEN PADEL - VANTAA - HELSINKI - ESPOO - SALO - JÄRVENPÄÄ

Open Padel Ry

Seuran Arvot

Haluamme, että meidän seura on avoin ja helposti lähestyttävä kaikille. Meidän hallien käytävillä jokainen saa tuntea olonsa tervetulleeksi ja osaksi meidän porukkaa. Tahdomme, että meillä on rento, iloinen ja kannustava ilmapiiri jossa kaikilla on mukava olla. 

Seuran valmennus

Tahdomme panostaa laadukkaaseen ja motivoivaan valmennukseen. Kannustamme kaikkia kokeilemaan valmennustunteja ja jokaisen valmentajan tavoite ja on jättää asiakkaalle innostunut ja energinen fiilis. Valmentajat pyrkivät sitomaan pitkäaikaisia valmennussuhteita, jolloin kehitys on myös koko ajan nousujohteista. Yksi tavoitteistamme on saada kasvatettua junioritoimintaa ja haluammekin panostaa tulevaisuuden lupauksiimme erityisellä herkkyydellä, jokaisen urapolkua tukien. 

Seuran luotettavuus

Haluamme olla avoin ja läpinäkyvä seura, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla ja pyrimme toteuttamaan toiveita sekä kehitysehdotuksia hyvin matalalla kynnyksellä. Haluamme toimia vastuullisesti ja esimerkillisesti. Haluamme olla jäsenistölle helposti lähestyttäviä sekä luotettavia, muodostaa asiakkaidemme kanssa ennemmin kaverillisen suhteen kuin jäykän ja muodollisen suhteen. Meille mitkään kysymykset ei ole tyhmiä kysymyksiä! 

Pyrimme saavuttamaan tavoitteemme vain arvojemme mukaisella toiminnalla.

Seuran kehitys

Tapahtumat hallilla

Järjestämme klubeillamme monenlaisia tapahtumia mahdollisimman hyvin kysyntää huomioiden. Olemme vuosien saatossa tarjonneet paljon erilaisia turnauksia sekä matalan kynnyksen peli-iltoja asiakkaillemme ja pyrimme siihen, että meiltä löytyy viikoittain tapahtumia kaiken tasoisille pelaajille. Meidän tapahtumiin on helppo tulla sekä ensikertalaisen, että kokeneemmankin konkarin. Americanoja, kingejä, queenejä, paripelejä jne.. Vain taivas on rajana, joten uskalla rohkeasti toivoa juuri sinua kiinnostavaa tapahtumaa. 

Kilpailutoiminta

Kuukausittain klubeillamme järjestetään monenlaisia kisoja. On mm. liiton alaisia kansallisia kisoja, SM-kisoja, Business padelia, ulkokenttien mestaruuskilpailuja. Myös monet asiakkaamme järjestävät omia turnauksia ja kilpailuja meillä, joten jos juuri sinun työpaikallasi on toinen toistaan parempia pelaajia niin miksi ette järjestäisi omaa turnausta meidän klubeillamme? 

Open Padel Liiga

Open Padel Liiga, joka sopii kaikille, niin harrastelijalle kuin ihan pro-pelurillekin. Liiga alkaa tammikuussa ja uusia kierroksia pelataan pitkin vuotta! Liigaa pelataan ns. pyramidimuodostelmana, joka jakautuu erilaisiin tasoihin. Jotta jokaiselle tulee varmasti mieluisia pelejä, sijoitamme jokaisen parin oikealle tasolle joko Padelliiton ranking-sijoituksen tai villin kortin avulla ja kierrosten jälkeen joko noustaan kohti huippua tai käydään alempana hakemassa vauhtia. 

Junnuleirit

Jo useampana kesänä olemme järjestäneet yhä suositumpia junnuleirejä. Nuorissa on padelin tulevaisuus ja mikä olisi parempi paikka päästä tutustumaan lajiin, kuin leppoisat kesäleirit? Leireillä on monenlaista toimintaa ja turvallisina aikuisina leireillä on ammattitaitoiset valmentajamme sekä liikunnanohjaaja. 

Seuramatkat

Miltä kuulostaisi padelmatka naapurikuntiin, jossa pääsisi pelaamaan ystävyysotteluita muiden seurojen kanssa? Parasta! Entäpä reissu Espanjan auringon alle pelailemaan, oppimaan uutta ja tutustumaan entistä paremmin toisiimme? Vieläkin parempaa! Matkustaminen avartaa näkökulmia ja tuo aina jotain uutta matkustajan elämään, siksipä haluammekin tehdä sitä jatkossa myös teidän kanssa! 

Muu hauska

Kaiken edellä mainitun lisäksi tahdomme tarjota jäsenistöllemme mukavaa ja rentoa yhdessä oloa vuosittain. Avataan kesäkausi yhdessä Rajatorpan ulkokentillä, grillailen, pelaillen ja yhdessä aikaa viettäen. Ehkäpä tehdään vuosittainen perinne ja pelataan seuran sisäiset mestaruuspelit?  Talven tullen mittelöidään pikkujouluturnauksessa tonttulakit päässä, joulumusiikin tahtiin ja kenties kentälle hyppää myös joulupukki! Kaiken ei tarvitse aina olla niin vakavaa, varsinkaan meidän halleilla! Hauskan pito ja pelien jälkeinen hyvä fiilis on tärkeintä! 

Seuran Visio

Visiomme on kasvattaa seurastamme innostava, rento, lämminhenkinen, motivoiva sekä helposti lähestyttävä. Tavoitteenamme on olla yhteisö, jossa jokainen saa omalla tyylillään olla mukana vaikuttamassa. Jokainen saa osallistua ja olla kehittämässä toimintaamme juuri siihen suuntaan mitä te, meidän jäsenet kaipaatte. 

Haluamme pitää kynnyksen lähteä mukaan toimintaamme todella matalana, tai potkia koko kynnys pois! Kaikkien teidän ideat, toiveet ja osallisuus on äärimmäisen tärkeä osa meidän seuran kehitystä. 

Kiinnostaisiko juuri sinua esimerkiksi vetää tunteja junnuille? Kerro meille!

Kiinnostaisiko juuri sinua vetää americanoja tai iltapelejä? Kerro meille! 

Oletko sinä täynnä ideoita ja kehitysehdotuksia? Kerro meille!

Myöskin ne risut otamme mielellämme vastaan, koska vain siten voimme korjata asioita. 

Seuran toiminnanjohtaja Kata Halonen
Open Padel ry:n toiminnanjohtaja Kata Halonen
Open Padel seuran jäsen tuulettaa

Huippuvalmennusta - uusia kavereita - seurailtoja - pelietuja - välinetarjouksia

LIITY JÄSENEKSI JO TÄNÄÄN!

Liity nyt Open Padel seuraan! Saat paljon etuja sekä apua padelin pelaamiseen liittyen & pääset verkostoitumaan muiden harrastajien kanssa tapahtumissamme!

Järjestämme monenlaisia tapahtumia sekä turnauksia. Tapahtumiin ja turnauksiin on helppo tulla sekä ensikertalaisen, että kokeneemmankin konkarin!

Vuosimaksu vain 40€
Padel-seura

Miksi kannattaa liittyä padel-seuramme jäseneksi

Anna tietosi & liity seuraan

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LIITY SEURAN JÄSENEKSI TÄSTÄ

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa PADEL-KIRJE ILMAISEKSI NIIN SAAT MAHTAVIA ETUJA, KUTSUJA TAPAHTUMIIN SEKÄ VOIT VOITTAA ARVONNOISTAMME PALKINTOJA

ANNA TIETOSI JA Tilaa Open PadelIN uutiskirje TÄYSIN ILMAISEKSI NIIN voit voittaa mahtavia padel-palkintoja arvonnoistamme SEKÄ SAAT PADELIIN LIITTYVIÄ ETUJA. SE EI SIDO SINUA MIHINKÄÄN!

Open Padel tietosuoja- ja rekisteriseloste

Nordic Padel Oy pitää todella hyvää huolta asiakkaidensa antamista tiedoista. Myös Open Padel sekä openpadel.fi on osa Nordic Padel Oy:ta.

Jotta asiakas pääsee käyttämään Nordic Padel Oy:n palveluita on hänen hyväksyttävä tässä tietosuojaselosteessa kuvatut tiedonkeruun sekä -käsittelyn keinot. Hyväksyminen varmistetaan ja kirjataan järjestelmiimme ylös tilauksen yhteydessä (sopimus), Nordic Padel Oy:n postituslistalle liittyessä tai vuoroa varatessa.

Nordic Padel Oy tallentaa ja säilyttää kolmenlaista tietoa: verkkopalveluiden käytöstä havaittavaa, käyttäjien itsensä antamaa sekä analytiikan avulla johdettavaa tietoa.

Käytämme tietoja seuraavasti:

• Asiakkuuden onnistumisen varmistamiseksi

• Turvallisen ja helppokäyttöisen palvelun toimittamiseen

• Tuotesuositusten ja markkinoinnin kehittämiseen

• Verkkokaupan ja asiakaspalvelun parantamiseen

Rekisterinpitäjänä toimii:

Nordic Padel Oy

Vuorimiehenkatu 12 E 28

00140 Helsinki

Y-tunnus: 2950899-1

Tarvittaessa voit kysyä lisää tietojen käsittelystä ja tietosuojasta asiakaspalvelustamme: [email protected]

Nordic Padel Oy säilyttää/kerää:

Käyttäjän itse antamat tiedot

Yhteystiedot: kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite

Maksutiedot, kuten laskutustiedot sekä maksuvälinetiedot

Sijaintitiedot palvelun lokalisointia varten (valuutat, toimitustavat)

Tuotearvostelut

Markkinointiviestiluvat

Toivelistan tuotteet

Tuotekohtaiset täydennysilmoitustilaukset

Palveluiden käytöstä havaitut tiedot

Toimitustiedot, kuten toimitusosoite ja valittu maksutapa

Ostoshistoria, kuten tilatut tuotteet, palautukset ja maksut

Verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot

Päätelaitteen tunnistetiedot

Verkkokauppasessiotapahtumat, kuten ostoskorilisäykset

Analytiikalla päätellyt tiedot

Selaus- ja ostotiedoista pääteltävät tuotesuositukset

Ostotiedoista päätellyt asiakasryhmittelyt ja kiinnostuksen kohteet

Saatamme hankkia tietoja luottopalveluiden tarjoajalta laskupalveluita varten. Voit hävittää itseesi liittyvät tunnistetiedot ottamalla yhteyttä Padel Helsingin/Padel Vantaan/Padeltarvike.fi:n asiakaspalveluun.

Nordic Padel Oy:n käyttämiin järjestelmiin on pääsy Nordic Padel Oy:n työntekijöillä, joilla on aina allekirjoitettu vaitiolovelvollisuus asiakkaiden tiedoista. Tämän lisäksi tiedot varastoidaan Tentacle Networks Oy:n servereille ja tiedot menevät mailchimp.com:n servereille, jotta pystymme takaamaan asiakkaille parhaan turvan.

Osa tiedoista luovutetaan myös maksupalveluiden tarjoajille (Paypal/Checkout/Klarna), jotta maksupalvelut onnistuvat.

Kullekin taholle lähetetään vain palvelun toteutumisen kannalta välttämättömin tieto. Tahoilla ei ole oikeutta käyttää tietoja mihinkään muuhun. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salattujen yhteyksien kautta.

Otamme huomioon lainsäädännön sekä EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset. Nordic Padel Oy:n yhteistyökumppaneilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa tai jakaa näitä eteenpäin.

Tietojen hallinnasta vastaa Nordic Padel Oy

Vuorimiehenkatu 12 E 28

00140 Helsinki

Y-tunnus: 2950899-1

Mihin tietojani käytetään?

Henkilötietoja käytetään:
• Tilausten käsittelyyn, toimitukseen, arkistointiin ja kirjanpitoon

• Nordic Padel Oy:n sisäisten toimintojen kehittämiseen

• Asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittämiseen

• Tilastointiin ja toiminnan johtamiseen

• Estämään väärinkäytökset

• Paremman ja henkilökohtaisemman sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen

• Relevantin sisällön kohdistamiseen

Tietojen turvaus:

Nordic Padel Oy:n asiakastiedot sijaitsevat Tentacle Networks Oy:n suojatuilla servereillä, joihin pääsy on rajoitettu. Tentacle Networks Oy:n järjestelmien tietoturva on erittäin korkealla tasolla ja suojattu tietomurtoja vastaan. Suurin riski on asiakkaan salasana. Älä koskaan luovuta salasanaasi ja tee siitä mahdollisimman haastava.

25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksia noudatetaan henkilötietojen käsittelyssä.

Epäaktiivisten asiakkaiden tietojen säilytyksen aika:

Asiakkaan tiedoista analytiikka säilytetään kuusi kuukautta ja markkinointitiedot aina.

Asiakas voi halutessaan tietää mitä tietoja hänestä Nordic Padel Oy:lla on hallussaan, jonka lisäksi voit pyytää meitä oikaisemaan sinua koskevia tietoja. Tietyin edellytyksin voit pyytää tietojesi käsittelyyn rajoituksia.

Oikaisupyynnöt tai muut asiakastietoihisi liittyvät pyynnöt tai kysymykset voit lähettää asiakaspalveluumme. Mikäli huomaat käsittelyssämme tai toiminnassamme puutteita, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle. Jos toiminnassamme on puutteita, on asia varmasti vahinko. Asiakkaan pyynnöstä korjaamme puutteet.

Voinko vaikuttaa tietoihini?

Pystyt päättämään, haluatko ottaa vastaan erilaisia markkinointiviestejä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] / tai painamalla kohdan ”älä vastaanota Nordic Padel Oy:ltä mainoksia”.

Evästeet ja muu seuranta Open Padel:n ja Padeltarvikkeen sivuilla: Nordic Padel Oy:n hallinnoimat nettisivut hyödyntävät evästeitä sekä vastaavia selainteknisiä toimintoja, kuten selaimen muistia. Nämä ovat Nordic Padel Oy:n nettisivujen luomia pieniä tiedostoja, joiden avulla pystymme keräämään verkkokaupan käyttäjistä analytiikkaa ja tarjoamaan paremmin toimivan verkkokaupan. Evästeitä käytetään mm. ostoskorin toiminnallisuuksiin ja käyttäjän tunnistamiseen. Oletusarvoisesti selaimesi evästeet säilyvät yhden kuukauden, ellet poista niitä erikseen. Evästeiden poistaminen onnistuu selaimesi asetuksista. Muista kuitenkin, että selaimeesi latautuu uudet evästeet, kun vierailet sivuillamme taas. Evästeiden ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista.

Evästeitä käytetään myös verkkokaupan sekä markkinoinnin personoinnin mahdollistamiseksi. Sivujemme selausta seuraa WordPress (WooCommerce). Tämän kautta pystymme mm. analysoimaan ja kehittämään verkkokauppamme toimintaa, kohdentamaan verkkosivustosisältöä sekä kohdentamaan mainossisältöä. Mainosten määrä esim. Facebook-näkymässäsi on vakio, eli mainoksia et joudu meidän takiamme katselemaan yhtään normaalia enempää. Nordic Padel Oy:lla oikeus muuttaa tätä tietosuojaselostetta Pyrimme parantamaan asiakaskokemusta, jouhevuutta, varausjärjestelmän toimivuutta, mainosten kohdentamista ja monia muita asiakkaille tärkeitä asioita. Lainsäädännön muutokset saattavat myös asettaa tarpeita muuttaa tai tarkentaa tämän selosteen osia.

Merkittävistä muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme erikseen.