Padel-tapahtumia

OPEN PADEL - VANTAA - HELSINKI - ESPOO - SALO - JÄRVENPÄÄ

Padel-tapahtumat jokaiseen makuun ja tarpeeseen Open Padelilta

Klubeillamme järjestetään viikoittain paljon erilaisia tapahtumia, joihin on helppo liittyä mukaan. Kurkkaa alta, mitä klubeillamme tapahtuu!

VIIKKOTAPAHTUMAMME PÄHKINÄNKUORESSA​

Masterit:

Open Padel Kaivokselassa järjestetään viikoittain Masterit! Mastereissa ideana on, että voit ilmoittautua yksin mukaan pelaamaan ja saat pelata vaihtuvan peliparin kanssa muita vastaan – voitolla kenttiä kivutaan ylös ja tappion sattuessa haetaan vauhtia alempaa, aina uuden parin kanssa. Mastereissa on aina normaalipistelasku ja pelataan noin 15min aikapelejä. Kun aika on kulunut, pilli soi ja kentät sekä peliparit vaihtuu.

Lopuksi viimeisellä kierroksella pääkentän voittajapari kruunataan kenttien mestareiksi. Pelimuoto antaa sinulle mahdollisuuden oppia pelaamaan erilaisten vastustajien kanssa ja uusien parien kanssa. Löydät kentiltä varmasti uusia kivoja pelikavereita!

Mastereissa on aina huikean hauska tunnelma, joskus taso on kovempi ja joskus saadaan mukavia leppoisia palloralleja. Täällä kannustetaan toisia, annetaan kaikkien pelata juuri oman tason mukaan ja parhaassa tapauksessa voit saada arvokkaita pelivinkkejä muilta.

Americanot – eli Canot:

Canoja pelataan yleensä 8 hengen porukalla kahdella kentällä siten, että kaikki pelaa kerran toisiaan vastaan. Pisteidenlasku eroaa normi-padelista hiukan. Jokainen pelaaja syöttää vuorotellen neljä palloa putkeen ja jokaisesta voitetusta pallosta pari saa yhden pisteen. Kun kasassa on yhteensä 32 pistettä, peli päättyy ja alkaa seuraava peli uuden parin kanssa. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja on päivän canomestari.

Canot on mukavaa vaihtelua normi padeliin, tule ehdottomasti mukaan haastamaan itseäsi ja muita. Näissäkin peleissä on aina huikean hauska tunnelma, joskus taso on kovempi ja joskus saadaan mukavia leppoisia palloralleja. Täällä kannustetaan toisia, annetaan kaikkien pelata juuri oman tason mukaan ja parhaassa tapauksessa voit saada arvokkaita pelivinkkejä muilta.

Afterit:

Afterit pelataan täysin samalla kaavalla kuin Masterit, mutta nimensä mukaan, työpäivän jälkeen. Mikä olisi parempi keino laskeutua kohti viikonloppua, kuin mukavat iltapäiväpelit? Aftereilla soi musiikki ja tunnelma on rennon letkeä, vaikka monet matsit ratkeavatkin vasta viimeisillä pisteillä.

Aftereilla tarjoamme aina pelaajille vapaavalintaisen juoman – vaikkapa aikuisten valikoimasta. Aftereille voittajaparille palkintona on myös vapaavalintainen juoma, joten tule mukaan ja nappaa voitto kotiin!

Seurapadelit:

Seurapadelit noudattaa samaa kaavaa kuin Masterit ja Canot. Osallistujamäärä määrittää sen, pelaammeko canot vai masterit. Pelien lisäksi saadaan viettää aikaa yhdessä muiden seuran nykyisten ja tulevien jäsenten kanssa. Voimme porukalla miettiä miten kehittää seuran toimintaa ja ideoida muitakin tapahtumia. Seurapadeleissa yleensä mukana seuran ikioma Kata!

Sinkkupadelit:

Sinkkupadelit, ah kauan kaivatut Open Padelin omat sinkkupadelit! Nyt laitat parasta hajuvettä korvan taakse ja tulet viettämään lauantai-iltaa sinkkupadeleihin! Musa soi, bandejat paukkuu ja silmäkulmassa on pilkettä. Näitä pelejä kadehtii jopa varatut, meininki tulee olemaan sen verran huikeeta!

Sinkkupadelit pelataan joka viikko Kaivokselassa – lähde messiin nauttimaan.

Mikä olisi parempi paikka löytää vierelle se ikioma padel-puoliso?!

Padel tapahtumia - alkeiskurssit

Alkeiskurssit

Alkeiskurssit sopivat jokaiselle padelin ensikertalaiselle, oli sitten mailapelitaustaa tai ei. Mukana on aina asiantunteva valmentaja, joka opastaa ja innostaa padelin saloihin. Kurssille voit saapua yksin tai ottaa parhaan kaverin mukaan!

Alkeiskurssin sisältö koostuu usein perustason asioista kuten peruslyönnit, peliparin yhteistoiminta, kentällä sijoittuminen ja tarvittaessa toki säännöt. Alkeiskursseilla kuunnellaan aina myös osallistujien toiveita.

Alkeiskursseja järjestetään kaikilla klubeillamme säännöllisesti ja pystymme myös räätälöimään kursseja lyhyelläkin varoitusajalla, jos sinulla on peliporukka valmiina.

Olitte miettineet sitten kaveriporukalla tai esimerkiksi yrityksen virkistyspäivää – kaikki on toteutettavissa!

Padel-tapahtumia

Järjestämme kaikilla klubeillamme viikoittain useita tapahtumia. Kaikki tapahtumamme järjestetään rennolla mielellä ja jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain – olit sitten aloittelija tai edistyneempi pelaaja. Tarkoituksena on luoda tapahtumille rento ilmapiiri ja sen kautta innostaa kaikki mukaan!


Suosituimpia tapahtumiamme ovat tällä hetkellä Master of the Courtit sekä Americanot, joihin pääsee ilmoittautumaan ilman säännöllistä peliparia. Järjestämme myös paljon paritapahtumia, jolloin pääset helposti tutustumaan hieman kilpailullisempaan toimintaan.


Kaikki tapahtumamme löydät Playtomicista sekä kotisivuiltamme ja ilmoittautuminen on erittäin näppärää!

Padel-valmennusta
Padel-tapahtumia - juniorivalmennusta

Juniorivalmennusta

Tavoitteenamme on tarjota kaikenikäisille lapsille sekä junioreille harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia padelin parissa. Olet sitten tavoitteellinen, tulevaisuuden kilpapelaaja tai kerran viikossa pelaava perheen pienin, olet tervetullut Open Padelin junioriperheeseen.


Meille tärkeitä asioita ovat intohimo padelia sekä liikuntaa kohtaan ja toimia nuorille ympäristönä, jossa on helppo ja tervetullut olla. Nuori voi löytää treenikavereista vaikka elämänpituisia ystäviä. Kannustamme jokaista kehittämään omia liikunnallisia sekä sosiaalisia taitoja ja ilmapiiri on varmasti kehittävä. Haluamme toimia ympäristönä, jossa nuorella on mahdollisuus kasvaa ihmisenä ja urheilijana, mutta vastapainona myös tarjota paikka, jossa voi vapaasti nauraa sekä iloita pienistäkin asioista.


Ota yhteys lähimpään kotiklubiisi ja kysy lisää viikoittaisista junioriryhmistä!

Kilpailutoiminta

Open Padelin klubeilla on järjestetty viikoittaisia harrastetason kisoja sekä myös Suomen suurimpia SM-kilpailuja. Meillä on laaja kokemus laadukkaan kilpailutapahtuman järjestämisestä ja haluamme antaa kaiken tasoisille pelaajille mahdollisuuden haasta itseään kilpailullisessa tilanteessa.


Open Padel Liiga, Padelliiton Kansalliset kilpailut sekä viikoittaiset kilpailulliset Americanot sekä vastaavat tapahtuvat antavat lisämielenkiintoa ja herättävät monissa lisäviettiä padelia kohtaan. Uudet vastustajat, erilaiset pelityylit ja itsensä kehittäminen tuovat monille uutta suolaa liikkua!


Käytämme Padelliiton yhteistyökumppania Padelutionia kilpailutoiminnan alustana eli kaikki kilpailumme ovat nähtävissä siellä!

Padel-tapahtumat

Tilaa PADEL-KIRJE ILMAISEKSI NIIN SAAT MAHTAVIA ETUJA, KUTSUJA TAPAHTUMIIN SEKÄ VOIT VOITTAA ARVONNOISTAMME PALKINTOJA

ANNA TIETOSI JA Tilaa Open PadelIN uutiskirje TÄYSIN ILMAISEKSI NIIN voit voittaa mahtavia padel-palkintoja arvonnoistamme SEKÄ SAAT PADELIIN LIITTYVIÄ ETUJA. SE EI SIDO SINUA MIHINKÄÄN!

Open Padel tietosuoja- ja rekisteriseloste

Nordic Padel Oy pitää todella hyvää huolta asiakkaidensa antamista tiedoista. Myös Open Padel sekä openpadel.fi on osa Nordic Padel Oy:ta.

Jotta asiakas pääsee käyttämään Nordic Padel Oy:n palveluita on hänen hyväksyttävä tässä tietosuojaselosteessa kuvatut tiedonkeruun sekä -käsittelyn keinot. Hyväksyminen varmistetaan ja kirjataan järjestelmiimme ylös tilauksen yhteydessä (sopimus), Nordic Padel Oy:n postituslistalle liittyessä tai vuoroa varatessa.

Nordic Padel Oy tallentaa ja säilyttää kolmenlaista tietoa: verkkopalveluiden käytöstä havaittavaa, käyttäjien itsensä antamaa sekä analytiikan avulla johdettavaa tietoa.

Käytämme tietoja seuraavasti:

• Asiakkuuden onnistumisen varmistamiseksi

• Turvallisen ja helppokäyttöisen palvelun toimittamiseen

• Tuotesuositusten ja markkinoinnin kehittämiseen

• Verkkokaupan ja asiakaspalvelun parantamiseen

Rekisterinpitäjänä toimii:

Nordic Padel Oy

Vuorimiehenkatu 12 E 28

00140 Helsinki

Y-tunnus: 2950899-1

Tarvittaessa voit kysyä lisää tietojen käsittelystä ja tietosuojasta asiakaspalvelustamme: [email protected]

Nordic Padel Oy säilyttää/kerää:

Käyttäjän itse antamat tiedot

Yhteystiedot: kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite

Maksutiedot, kuten laskutustiedot sekä maksuvälinetiedot

Sijaintitiedot palvelun lokalisointia varten (valuutat, toimitustavat)

Tuotearvostelut

Markkinointiviestiluvat

Toivelistan tuotteet

Tuotekohtaiset täydennysilmoitustilaukset

Palveluiden käytöstä havaitut tiedot

Toimitustiedot, kuten toimitusosoite ja valittu maksutapa

Ostoshistoria, kuten tilatut tuotteet, palautukset ja maksut

Verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot

Päätelaitteen tunnistetiedot

Verkkokauppasessiotapahtumat, kuten ostoskorilisäykset

Analytiikalla päätellyt tiedot

Selaus- ja ostotiedoista pääteltävät tuotesuositukset

Ostotiedoista päätellyt asiakasryhmittelyt ja kiinnostuksen kohteet

Saatamme hankkia tietoja luottopalveluiden tarjoajalta laskupalveluita varten. Voit hävittää itseesi liittyvät tunnistetiedot ottamalla yhteyttä Padel Helsingin/Padel Vantaan/Padeltarvike.fi:n asiakaspalveluun.

Nordic Padel Oy:n käyttämiin järjestelmiin on pääsy Nordic Padel Oy:n työntekijöillä, joilla on aina allekirjoitettu vaitiolovelvollisuus asiakkaiden tiedoista. Tämän lisäksi tiedot varastoidaan Tentacle Networks Oy:n servereille ja tiedot menevät mailchimp.com:n servereille, jotta pystymme takaamaan asiakkaille parhaan turvan.

Osa tiedoista luovutetaan myös maksupalveluiden tarjoajille (Paypal/Checkout/Klarna), jotta maksupalvelut onnistuvat.

Kullekin taholle lähetetään vain palvelun toteutumisen kannalta välttämättömin tieto. Tahoilla ei ole oikeutta käyttää tietoja mihinkään muuhun. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salattujen yhteyksien kautta.

Otamme huomioon lainsäädännön sekä EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset. Nordic Padel Oy:n yhteistyökumppaneilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa tai jakaa näitä eteenpäin.

Tietojen hallinnasta vastaa Nordic Padel Oy

Vuorimiehenkatu 12 E 28

00140 Helsinki

Y-tunnus: 2950899-1

Mihin tietojani käytetään?

Henkilötietoja käytetään:
• Tilausten käsittelyyn, toimitukseen, arkistointiin ja kirjanpitoon

• Nordic Padel Oy:n sisäisten toimintojen kehittämiseen

• Asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittämiseen

• Tilastointiin ja toiminnan johtamiseen

• Estämään väärinkäytökset

• Paremman ja henkilökohtaisemman sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen

• Relevantin sisällön kohdistamiseen

Tietojen turvaus:

Nordic Padel Oy:n asiakastiedot sijaitsevat Tentacle Networks Oy:n suojatuilla servereillä, joihin pääsy on rajoitettu. Tentacle Networks Oy:n järjestelmien tietoturva on erittäin korkealla tasolla ja suojattu tietomurtoja vastaan. Suurin riski on asiakkaan salasana. Älä koskaan luovuta salasanaasi ja tee siitä mahdollisimman haastava.

25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksia noudatetaan henkilötietojen käsittelyssä.

Epäaktiivisten asiakkaiden tietojen säilytyksen aika:

Asiakkaan tiedoista analytiikka säilytetään kuusi kuukautta ja markkinointitiedot aina.

Asiakas voi halutessaan tietää mitä tietoja hänestä Nordic Padel Oy:lla on hallussaan, jonka lisäksi voit pyytää meitä oikaisemaan sinua koskevia tietoja. Tietyin edellytyksin voit pyytää tietojesi käsittelyyn rajoituksia.

Oikaisupyynnöt tai muut asiakastietoihisi liittyvät pyynnöt tai kysymykset voit lähettää asiakaspalveluumme. Mikäli huomaat käsittelyssämme tai toiminnassamme puutteita, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle. Jos toiminnassamme on puutteita, on asia varmasti vahinko. Asiakkaan pyynnöstä korjaamme puutteet.

Voinko vaikuttaa tietoihini?

Pystyt päättämään, haluatko ottaa vastaan erilaisia markkinointiviestejä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] / tai painamalla kohdan ”älä vastaanota Nordic Padel Oy:ltä mainoksia”.

Evästeet ja muu seuranta Open Padel:n ja Padeltarvikkeen sivuilla: Nordic Padel Oy:n hallinnoimat nettisivut hyödyntävät evästeitä sekä vastaavia selainteknisiä toimintoja, kuten selaimen muistia. Nämä ovat Nordic Padel Oy:n nettisivujen luomia pieniä tiedostoja, joiden avulla pystymme keräämään verkkokaupan käyttäjistä analytiikkaa ja tarjoamaan paremmin toimivan verkkokaupan. Evästeitä käytetään mm. ostoskorin toiminnallisuuksiin ja käyttäjän tunnistamiseen. Oletusarvoisesti selaimesi evästeet säilyvät yhden kuukauden, ellet poista niitä erikseen. Evästeiden poistaminen onnistuu selaimesi asetuksista. Muista kuitenkin, että selaimeesi latautuu uudet evästeet, kun vierailet sivuillamme taas. Evästeiden ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista.

Evästeitä käytetään myös verkkokaupan sekä markkinoinnin personoinnin mahdollistamiseksi. Sivujemme selausta seuraa WordPress (WooCommerce). Tämän kautta pystymme mm. analysoimaan ja kehittämään verkkokauppamme toimintaa, kohdentamaan verkkosivustosisältöä sekä kohdentamaan mainossisältöä. Mainosten määrä esim. Facebook-näkymässäsi on vakio, eli mainoksia et joudu meidän takiamme katselemaan yhtään normaalia enempää. Nordic Padel Oy:lla oikeus muuttaa tätä tietosuojaselostetta Pyrimme parantamaan asiakaskokemusta, jouhevuutta, varausjärjestelmän toimivuutta, mainosten kohdentamista ja monia muita asiakkaille tärkeitä asioita. Lainsäädännön muutokset saattavat myös asettaa tarpeita muuttaa tai tarkentaa tämän selosteen osia.

Merkittävistä muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme erikseen.