Tutustu Open Padelin valmentajiin

WhatsApp Image 2022 02 17 at 12.19.04

Karoliina Tiivola

Karoliinalla on pitkä yli kymmenen vuoden valmennushistoria tenniksen sekä padelin parista. Hän on kouluttautunut Padelliiton ohjaajakouluttajaksi ja seuravalmentajaksi sekä suorittaa ammattivalmentajan tutkintoa Varalan urheiluopistossa. Valmentajana Karoliina on erinomainen opettamaan tekniikkaa. Karoliina valmentaa laajasti kaiken tasoisia pelaajia. 

Paikkakunnat, joissa Karoliina valmentaa:
Helsinki, Vantaa, Järvenpää

WhatsApp Image 2022 02 17 at 12.15.14 1

Samuli Halme

Samuli on valmentanut padelia jo useamman vuoden ajan ja hän omaa erittäin vahvan pelaajataustan. Urheilutausta on erittäin monipuolinen ja siviiliammattikin rakentuu liikunnan ympärille. Samulin olemus hallilla on ammattimainen sekä hänen rauhallisuutensa on silmiinpistävää ja hänellä on jatkuvasti pieni pilke silmäkulmassa. Samuli keskittyy valmennuksissaan pääasiassa edistyneempiin pelaajiin, mutta hänen valmennustaan tarjotaan myös kaiken tasoisille.

Paikkakunnat, joissa Samuli valmentaa: Helsinki, Vantaa

WhatsApp Image 2022 02 17 at 12.15.14 3

Timo Braganza

Timo on kunnostautunut aikaisemmin vahvan taustan tennisvalmentajana- ja pelaajana, mutta muutama vuosi sitten padel vei kokonaan sydämen. Henkilökohtaiset treenimäärät lasketaan viikoittain tunneissa ja sitä kautta palo valmentamiseen on polttava. Timoa voisi kuvailla tekniikkahifistelijäksi ja innostava sekä kannustava fiilis valmennuksissa välittyy voimakkaasti lasien ulkopuolelle. Timo keskittyy valmennuksissaan aloittelijoihin sekä aktiivipadelisteihin.

Paikkakunnat, joissa Timo valmentaa: Helsinki, Vantaa

WhatsApp Image 2022 02 17 at 12.15.41

Tino Loponen

Tino on monipuolinen urheilija ja on nuoruudessaan lajissa kuin lajissa tottunut menestymään. Muutaman vuoden aikana Tino on hurahtanut padeliin aivan täysin ja häntä näkee klubeillamme treenaamassa käytännössä päivittäin. Äärimmäisen sosiaalisena persoonana Tinon on helppo ottaa kentällä tilanne haltuun ja valmentaminen on erittäin mukaansatempaavaa. Tino tarjoaa valmennuksiaan pääasiassa aloittelijoille sekä aktiivisesti padelia pelaaville.

Paikkakunnat, joissa Tino valmentaa: Helsinki, Vantaa

WhatsApp Image 2022 02 17 at 12.15.14 2

Jussi Kallio

Jussi hurahti padeliin muutama vuosi sitten ja vanhat tennisopit oli helppo päivittää padelin puolelle. Jussin elämä pyörii vahvasti urheilun ympärillä ja sosiaalisena ja ihmisläheisenä ihmisenä hän otti padelin omakseen ensimmäisestä padel-kokeilusta lähtien. Ei mennyt kauaa kunnes padel-valmentaminen alkoi kiinnostamaan ja nyt Jussin valmennuksia on tarjolla päivittäin aloittelijoille sekä aktiiviharrastajille.

Paikkakunnat, joissa Jussi valmentaa: Helsinki, Vantaa

WhatsApp Image 2022 02 17 at 12.15.14

Erkka Lehtonen

Erkka on seuramme sydän ja toiminnanjohtajana hän koki ensitöikseen tarpeellisena lähteä kouluttautumaan padel-valmentajaksi. Erkka haki oppinsa Ruotsista viikonlopun kestäneeltä leiriltä ja opit olivatkin käytännössä seuraavana päivänä jo klubeillamme käytössä. Erkka ottaa tilanteen haltuun ja pystyy opettamaan erinomaisesti erilaisia teknisiä asioita. Pääfocus valmennuksessa on tarjota aloittelijoille sekä aktiivipadelisteille elämyksiä ja kasvavaa kehityskaarta.

Paikkakunnat, joissa Erkka valmentaa: Helsinki, Vantaa

Antti Nuortila

Antti Nuortila

Padelliiton Tason 1 -ohjaajakoulutuksen käyneenä Antti tarjoaa aktiivisesti padelvalmennusta Järvenpään uudella klubilla. Antilla on myös suoritettuna espanjalainen PFP-kurssi (padel physial preparation). Antti on taustoiltaan ja koulutukseltaan liikunnanohjaaja sekä urheiluhieroja. Valmennuskokemusta on padelin lisäksi myös jääkiekon puolelta yhdeksän vuoden ajalta ja kilpaurheilun parissa Antti on työskennellyt jo lähes 20 vuotta. 

Paikkakunnat, joissa Antti valmentaa: Järvenpää

Liity OPEN PADEL KLUBIIN

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Open Padel Klubiin  niin saat alennuksia, kutsuja, voit voittaa palkintoja sekä muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.