Tutustu padel-valmentajiimme

David Lozano

Valmentajaamme Davidiin voit törmätä hallilla keskiviikkoisin sekä joka toinen lauantai vetämässä valmennuksia sekä kaikkia kurssejamme. David on saanut padel-oppinsa Espanjassa ja hän on suorittanut Suomen Padelliiton Taso 1 -ohjaajakoulutuksen. Siviiliammatiltaan David on kokki. Davidin intohimo on nostaa suomalainen padel seuraavalle tasolle ja kehittää erityisesti junioritoimintaa.

”Moi! olen David – espanjalainen ammatti-padelvalmentaja. Minulla on valmentajakoulutus DM-Padel Academysta Madridista WPT-valmentaja Diego Mieresin yksityisopetuksesta. Padelia olen pelannut 11-vuotiaasta alkaen ja käynyt koko nuoruuden viikoittain huippuvalmentajien valmennuksissa. Olen myös ollut kaksi kertaa Katalonian juniorikisojen finaalissa, joista toisen voitin parini kanssa. Haluan tuoda valmennuksissani perinteisiä padelin oppeja suomalaisille ja kehittää pelaajien tekniikkaa sekä taktiikkaa. Aloitetaan yhdessä työ kohti parempaa pelitasoa!” 

Karoliina Tiivola

Meillä on suuri ilo ja kunnia esitellä tuore valmentajamme Karoliina Tiivola, joka tulee ottamaan haltuunsa viikoittaisia padel-valmennuksia sekä Padel Vantaalla että kesällä Helsingin Lauttasaaressa!

Karoliina ei liiemmin esittelyjä kaipaa – vahvan SM-tason tennistaustan omaava ”Karo” valittiin vuonna 2020 padelissa Suomen seniorimaajoukkueeseen ja kilpaurakin on kestänyt jo neljä vuotta. Tälläkin hetkellä Karoliina on naisten Suomen Padel-rankingin listalla sijalla 13.

Rento meininki sekä ammattimainen ote yhdistää kaikkia valmentajiamme sekä koko organisaatiotamme ja Karoliina onkin päässyt mukaan joukkoon mainiosti. Hymy on jatkuvasti herkässä ja hauskoja tilanteita on sattunut hallilla jo useampikin parissa viikossa. Ensimmäiset valmennuksetkin on jo sovittu ja näistä saadaan lisää tietoa pian nettisivuillemme, mutta onhan meillä tietysti jotain julkaistavaakin!

”Pelasin nuorena aktiivisesti tennistä. Ei mitään isompaa saavutusta, mutta muutama SM-mitali on kuitenkin kaapissa. Kilpa-uran lopetettuani ajatuksissani oli luoda itselleni uraa tennisvalmentajana – se tuntui niin omalta jutulta. Suoritin eritasoisia valmentajatutkintoja ja tein valmennustöitä yhteensä n. 7 vuoden ajan. Elämä vei kuitenkin vähän toiseen suuntaan ja valmentaminen ja tennis jäivät, mutta tilalle sain kolme lasta!

Olen aina harrastanut urheilua eikä löydy mailapeliä, jota en ole koittanut. Golfissa olen myös onnistunut napsimaan yhden henkilökohtaisen SM-hopean. Olen ollut onnekas saadessani eri lajeissa (tennis, golf, padel) huippuvalmennusta lajin huipuilta. Sen olenkin kokenut isoimmaksi eduksi omaan työhöni valmentajana.

Kilpaurani padelissa alkoi vuonna 2017. Vuonna 2020 tulin valituksi Suomen seniorimaajoukkueeseen. Suomen huippuvalmentajilta Ville Tuomelta ja Gabo Loredolta olen saanut paljon lisäoppia sekä omaan peliini että valmentamiseen liittyen.

Valmentajana olen ehkä hieman enemmän sparraajatyylinen valmentaja kuin tekniikkahifistelijä. Toistot, toistot ja vielä kerran toistot. Tykkään, että treenissä tulee kunnolla hiki, mutta se ei tietenkään voi olla itseisarvo.

Jos minun pitäisi kuvata yhdellä sanalla itseäni valmentajana se sana olisi innostava. Olen hyvin mutkaton tyyppi ja minua on helppo lähestyä, joten koen sopivani täydellisesti osaksi Padel Vantaan ihanaa tiimiä.”

Samuli Halme

Samuli on valmentanut padelia jo useamman vuoden ajan ja hän omaa erittäin vahvan pelaajataustan. Urheilutausta on erittäin monipuolinen ja siviiliammattikin keskittyy liikuntaan. Samulin olemus hallilla on ammattimainen sekä hänen rauhallisuutensa on silmiinpistävää ja hänellä on jatkuvasti pieni pilke silmäkulmassa.