Verkkokauppaehdot

Yleistä

1.    Nämä verkkokauppaehdot koskevat Open Padelin verkkokauppaa, jonka toiminnasta vastaa Nordic Padel Oy, Vuorimiehenkatu 12 E 28, 00140 Helsinki , Y-tunnus: 2950899-1.

·         Käyttämällä Nordic Padel Oy:n hallinnoimaa verkkokauppaa hyväksyt nämä verkkokauppaehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Nordic Padel Oy:n verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että noudatat näitä verkkokauppaehtoja, täytät niiden mukaiset vaatimukset ja annat itseäsi koskevat tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Korjaa mahdolliset itseäsi koskevat virheelliset tiedot viivytyksettä. Nordic Padel Oy ei vastaa siitä, jos et saa tilaustasi, tilaus- tai toimitusvahvistusta tai muita asiakirjoja tietojen virheellisyydestä johtuen. Kirjautumiseen tarvittavat asiakastunnukset tulee säilyttää huolellisesti ja niin, että ne eivät joudu luvattomasti ulkopuolisten haltuun.

·         Nordic Padel Oy ei takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa ja palvelussa saattaa esiintyä katkoja esim. teknisistä ongelmista, verkkoyhteyden puutteista tai laitteiston huolto-/ylläpitotoimenpiteiden vuoksi. Nordic Padel Oy ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

·         Henkilötietosi tallennetaan Nordic Padel Oy:n asiakasrekisteriin.  Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä ja käytöstä voit lukea tietosuojakäytänteistämme verkkosivuiltamme

·         Nordic Padel Oy:n verkkokaupan sisältö kuten kuvat, tekstit, tuotetiedot, tekstit ja tavaramerkit ovat Nordic Padel Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omistamia ja immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta, jonka luvaton käyttö tai kopiointi on kiellettyä.

Tilaukset verkkokaupasta

1.    Nordic Padel Oy:n verkkokaupasta voi ostaa jäsenyyden joko rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi tai ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymisen ja/tai oston yhteydessä tulee antaa kaikki jäsenyyttä varten edellytetyt tiedot. Jäsenyyden tarkat tiedot, hinta, saatavuus, arvioitu toimitusaika sekä toimituskulut ilmoitetaan aina erikseen kunkin oston yhteydessä.

·         Jäsenyyteen liittyvät edut toimitetaan 1 – 4 päivän sisällä. Mikäli jäsenetujen lisäämisessä on ongelmia luvatun ajan sisällä, ilmoitamme siitä asiakkaalle henkilökohtaisesti.
Jäsenyyteen ja etuihin on oikeus tutustua ja tehdä ostopäätös 60 päivän kuluessa jäsenyyden vastaanottamisesta (kuluttajansuojalain tarkoittama peruuttamisoikeus). Jäsenmaksu palautetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.
Tilauksen peruuttaminen tapahtuu lähettämällä em. ajan kuluessa ilmoitus peruutuksesta, tilausnumero, asiakkaan nimi ja puhelinnumero osoitteeseen [email protected]. Mikäli osto koskee palveluja, joiden käyttö on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä, peruuttamisoikeutta ei ole. Tämä koskee myös esimerkiksi palvelusarjakorttien ostoa. Jos jäsenetuja on käytetty, asiakas vastaa saamansa edun takaisinhyvityksestä.

·         Jos peruutatte tilauksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

·         Nordic Padel Oy:lla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä. Nordic Padel Oy ei myönnä lisätakuuta myymilleen tuotteille ja palveluille.  Asiakkaan oikeutta lakisääteiseen myyjän vastuuseen ei kuitenkaan rajoiteta ja asiakkaalla on aina oikeus saattaa riita kuluttajariitalautakunnan tai muun vastaavan elimen käsiteltäväksi.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Liity OPEN PADEL KLUBIIN

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Open Padel Klubiin  niin saat alennuksia, kutsuja, voit voittaa palkintoja sekä muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.