Junioritoiminta Open Padelilla

Tulevaisuuden padelistien ja harrastajien kohtauspaikka

Open Padel x Junioritoiminta

Tervetuloa mukaan Open Padelin junioritoimintaan! 

Tavoitteenamme on tarjota kaikenikäisille lapsille sekä junioreille harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia padelin parissa. Olet sitten tavoitteellinen, tulevaisuuden kilpapelaaja tai kerran viikossa pelaava perheen pienin, olet tervetullut Open Padelin junioriperheeseen.

Meille tärkeitä asioita ovat intohimo padelia sekä liikuntaa kohtaan ja toimia nuorille ympäristönä, jossa on helppo ja tervetullut olla. Nuori voi löytää treenikavereista vaikka elämänpituisia ystäviä. Kannustamme jokaista kehittämään omia liikunnallisia sekä sosiaalisia taitoja ja ilmapiiri on varmasti kehittävä. Haluamme toimia ympäristönä, jossa nuorella on mahdollisuus kasvaa ihmisenä ja urheilijana, mutta vastapainona myös tarjota paikka, jossa voi vapaasti nauraa sekä iloita pienistäkin asioista.

Open Padelin junioritoimintaa organisoivat seuramme toiminnanjohtaja, kaikki valmentajamme sekä päävalmentajamme Guillermo Demianiuk, jolta tulevaisuuden akatemiatoimintamme ammentaa kaiken tietotaidon. 

Screenshot 2021 08 19 at 19.05.46

Erkka Lehtonen

Open Padel ry / Toiminnanjohtaja
[email protected]

guillermojuniori

Kausiharjoittelu 2022-2023

Open Padelin junioriryhmissä osallistujat treenaavat viikoittain omaan tasoonsa sopivissa ryhmissä. Ilmoittautumalla sopivaan ryhmään sitoudut koko kauden treeneihin, millä mahdollistetaan viikoittaiset treenit sekä yksilön jatkuva kehitys. Treenit järjestetään aina kahdella kentällä valmentajan kanssa, jolla taataan uudet pelikaverit sekä joukkueurheilun positiiviset puolet ja liikunnan tuoma ilo.

Kilparyhmä koostuu motivoituneista junioreista, jotka haluavat treenata ja pelata säännöllisesti. Lyöntitekniikka on jo riittävällä tasolla ja juniori pystyy tuomaan taitonsa pelitilanteisiin. Ryhmän pelaajat haluavat myös kilpailla padelin parissa.

Hinta 250€/kk ja se sisältää:

 • Padel-valmennusta 2 x 90 minuuttia viikossa
 • Fysiikkatreenit Saha Trainingilla 1 x viikossa
 • Open Padel seurajäsenyyden

Aktiivit -ryhmä koostuu motivoituneista junioreista, jotka haluavat treenata ja pelata säännöllisesti. Teknisesti juniori on jo kohtalaisella tasolla ja juniori pystyy hyödyntämään osaamistaan pelitilanteissa. Aktiivit -ryhmän pelaajien tavoitteena on kehittyä yksilönä sekä tähtäin on tulevaisuudessa kilparyhmässä.

Hinta 225€/kk ja se sisältää:

 • Padel-valmennusta 2 x 90 minuuttia viikossa
 • Oheistreeni fysiikan kehittämiselle 30min
 • Open Padel seurajäsenyyden

Harrasteryhmä koostuu junioreista, jotka haluavat treenata ohjatusti ja pelata padelia säännöllisesti. Ryhmässä tavoitteina ovat ensisijaisesti hauskanpito, padelin perustaitojen kehitys sekä kehittyä yhdessä uusien pelikavereiden kanssa pelatessa paljon. 

Hinta 130€/kk ja se sisältää:

 • Padel-valmennusta 2 x 60 minuuttia viikossa
 • Open Padel seurajäsenyyden

Juniorikerho on suunniteltu junioreille, jotka haluavat harrastaa padelia kerran viikossa ohjatusti. Juniori ei tarvitse aikaisempaa kokemusta padelista liittyäkseen ryhmään. Ryhmissä keskitytään viikoittain perusasioiden treenaamiseen unohtamatta pelaamista sekä jatkuvaan hauskanpitoon ja uusien kavereiden saamiseen. Kenties tulevaisuudessa juniori innostuu padelista toden teolla ja motivoituu liittymään toiseen peliryhmään.

Hinta 60€/kk ja se sisältää:

 • Padel-valmennusta 1 x 60 minuuttia viikossa
 • Padel-valmennusta 2 x 60 minuuttia viikossa
 • Open Padel seurajäsenyyden

Leiritoiminta

Järjestämme Open Padelin klubeilla aktiivisesti kesäleirejä, syysleirejä sekä talvileirejä. Seuraavat suunnitellut leirit järjestetään talvikaudella 2022-23, joista myöhemmin tarkempaa lisätietoa. 

Helsingin Lauttasaaressa on järjestetty kolmena kesänä viikon mittaisia kesäleirejä, joissa keskitytään ensisijaisesti padeliin treenaamisen sekä pelaamisen kautta. Leireillä on myös harrastettu muitakin urheilulajeja ja tavoitteena onkin liikkua ammattitaitoisessa valmennuksessa ja saada uusia kavereita. 

juniorit

Ilmoittautuminen kausiharjoitteluun

Ilmoittatuminen
kesäleirille

Ilmoittautuminen kausiharjoitteluun

Liity OPEN PADEL KLUBIIN

Kaikki liittyneet saavat -10% alennuskupongin Padeltarvike.fi -verkkokauppaan

Liity nyt ilmaiseksi Open Padel Klubiin  niin saat alennuksia, kutsuja, voit voittaa palkintoja sekä muita etuja.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin vain erota listalta.

Olemme hyvien puolella joten saat meiltä vain padeliin liittyvää sisältöä.