Open Padel Salo

Padel-kenttämme Salossa. Tutustu ja varaa vuorosi!

Open Padel Salosta löydät

3 kilpatason ulkopelikenttää Salon urheilupuistossa

Kentillä on tehokas LED-valaistus

Tasokasta padel-valmennusta

Padel-kentät Salo

Open Padel Salo OP Lounaismaan kilpatason padel-kentät ovat nyt täällä!

Salon urheilupuistossa sijaitsee kolme uutta LED-valaistua panoraamakenttää. Vehreissä maisemissa olevat kentät ovat ulkokenttiä. Kilpamitoin varustetut kentät on varustettu tarvittavin ulkopelialuein.

Mustiin kenttärakenteisiin yhdistetty sininen Supercourt -tekonurmi on pelialustana raikkaan värinen ja pallo erottuu hyvin helpottaen pelaamista entisestään.

Open Padel Salo OP Lounaismaan kentät sijaitsevat osoitteessa Tahkonkatu 5, Salo. Salon urheilupuistosta löytyvät kentät ovat lähellä isoja teitä, joten kauempaakin tuleville saapuminen on vaivatonta. Myös parkkitilaa on runsaasti kenttien välittömässä läheisyydessä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan padelin saloihin

Hinnasto Salossa

Hinnasto voimassa toistaiseksi

Irtovuorot

Arkisin:   15 – 22    15€/h

Viikonloppuisin:  10€/h

Muina aikoina:   10€/h

Vakiovuorot

Padel Salon kesäkauden vakiovuoroille sitoudutaan 1.5. – 31.8. säävarauksella. Vakiovuoron hinta on aina 4€/h halvempi kunkin hinta-ajanjakson mukaisesti.

Yritystilaisuudet

Järjestämme toiveidenne mukaan räätälöidyt yritystilaisuudet. Jätä meille tarjouspyyntö.

 

Mailavuokra on 3€/ kpl / pelivuoro (pallot sisältyvät mailavuokraan). Mailat ovat vuokrattavissa jokaiselle pelivuorolle. Varausvahvistuksessa saat koodin vuokramailalaatikkoon ja maksun voit hoitaa kätevästi MobilePaylla paikan päällä!

Meiltä voit myös ostaa sarjakortteja!
10 x 90min: 390€
20 x 60min: 520€
30 x 60min: 750€
Sarjakortissa tilillesi ladataan esim. 20x60min peliaikaa ja sitä voi käyttää kuinka haluaa. Sarjakortit voimassa Salon kentillä 30.11.2021 asti. Käyttämättä jätettyä sarjakorttia ei hyvitetä jälkikäteen

Varausmaksun yhteydessä Playtomic veloittaa transaktiokustannuksen, joka on 0,39€/varaus.

Meillä voit maksaa liikunta- sekä kulttuurieduilla!

Ajankohtaista Salossa

LIIKUNNAN SUPERLAUANTAI 28.8.2021 – OPEN PADEL SALO MUKANA!

Perinteinen ja suosiota nauttiva, jo viidennen kerran järjestettävä Liikunnan Superlauantai järjestetään tänä vuonna lauantaina 28. elokuuta. Tänä vuonna erilaisia liikuntamuotoja pääsee kokeilemaan sekä harrastamaan klo 10-14 ja mukana on noin 30 eri urheilulajia. Tapahtuma on kaikille maksuton.

Lue lisää